31 d’agost del 2015

Amposta convoca la Taula d'Entitats en el marc de la Fira-Tots 2015, per impulsar la participació


AMPOSTA (Montsià).- Del 4 al 6 de setembre tindrà lloc, al pavelló firal d'Amposta, Fira- Tots, la fira de caràcter biennal organitzada per la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns (FAAV), amb la participació de l'Ajuntament d'Amposta, que té per objectiu donar veu i un espai de difusió al treball que fan de forma voluntària totes les entitats que treballen al municipi. Aquest dilluns al matí, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat per la regidora de Participació Ciutadana, Rosabel Recio, i pel president de la FAAV, Llorenç Navarro, han presentat les claus d'aquesta nova edició, la quarta.

"Fira-Tots representa un punt de trobada, cada dos anys, de totes les entitats del municipi, siguin del tipus que siguin, que poden posar en comú totes les activitats que realitzen", ha dit l'alcalde, Adam Tomàs, qui ha aprofitat per reconèixer "el treball desinteressat de totes aquestes associacions per dinamitzar la vida de la ciutat". "Si Amposta té el calendari d'activitats que té és, en gran part, gràcies al treball de totes aquestes associacions", ha afegit. Tomàs també ha reconegut que "hi ha una gran feina que només es pot fer des del voluntariat i la participació", tot avançant que l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta treballarà per modificar el ROM perquè "les entitats puguin participar de la vida política de la ciutat, presentant elles mateixes propostes". "És més eficient treballar des de l'àmbit de la participació", ha acabat dient l'alcalde.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana, ha anunciat que des del consistori, per primer cop, es participarà en l'organització de Fira-Tots, en la convocatòria d'una reunió de la Taula d'Entitats, el proper dissabte 5 de setembre a les 11 del matí. "Es faran reunions sectorials perquè cada sector esculle el seu representant i també un representant conjunt que siguin els interlocutors del teixit associatiu amb l'administració municipal". "Des de l'àrea de Participació Ciutadana volem créixer en la participació, crèiem que és el que farà més gran i pròxim el nostre Ajuntament", ha afegit.

En aquesta edició, segons ha explicat el president de la FAAV, "hi haurà un centenar d'estands, algunes entitats n'ocupen més d'un, i les entitats organitzaran diferents activitats". "Esperem omplir el pavelló", ha dit, tot afegint que es tracta d'una "fira amb sentiment, que vol fer un reconeixement a la feina que fan totes les persones que treballen voluntàriament en totes aquestes entitats. A més, tal i com ha recordat Navarro, Fira-Tots serveix a les associacions per posar-se en contacte i fer un intercanvi d'experiències i opinions.

Enguany, l'inaugurador serà Pedro Esteban Nolla, ampostí vinculat en la vida associativa i voluntària de la ciutat, "com a reconeixement de tot aquest treball que es fa des d'aquest sector de la població". / Imatge Ajuntament d'Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta