7 d’agost del 2015

Consulta ciutadana a Deltebre per elegir el nom de la nova plaça dedicada al procés de transició nacional



DELTEBRE (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Deltebre ha començat aquest divendres una campanya de participació ciutadana per elegir el nom d'una plaça que commemorarà el procés de transició nacional de Catalunya, a la rotonda del pont Lo Passador. Hi ha cinc propostes: plaça de l'Estat Català, plaça de la Independència, plaça dels Països Catalans, plaça de Catalunya o plaça de la República Catalana. A més, també han deixat un apartat en blanc, perquè la ciutadania puga presentar les seues propostes.

Tots els veïns i veïnes que estiguen empadronats al municipi, majors de 16 anys, poden passar a partir d'aquest divendres per escollir el nom més adient per a la plaça, on s'instal·larà una senyera estelada de grans dimensions. En aquest sentit, l'alcalde de Deltebre, el convergent Lluís Soler, ha dit que aquesta acció s'emmarca en la voluntat d'obrir l'Ajuntament a la ciutadania, i de fomentar la seua col·laboració per participar en el dia a dia del municipi.

Soler també ha afirmat que la creació de la plaça "és una mostra que el consistori, sota el govern de CiU, donarà suport a totes aquelles actuacions que permeten fer un pas endavant en la cerca de la plena sobirania". De fet, recentment s'ha tornat a penjar l'estelada a la façana de l'Ajuntament, tot donant resposta a les peticions de l'Assemblea Nacional Catalana (ACN). L'objectiu del govern municipal és inaugurar la nova plaça amb motiu de la Diada, el proper Onze de Setembre. / Imatge Ajuntament de Deltebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta