20 d’agost del 2015

Tortosa presenta el programa de les festes de la Cinta 2015, que incorpora una 'holi colors' al Cosso Iris


TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, acompanyat per la 1a Tinent d'Alcalde, Meritxell Roigé, i per la Reina i Reina Infantil de festes, Alba Benaiges i Paula Calabuig, ha presentat aquest dijous el programa de la Cinta 2015, que enguany se celebrarà del 3 al 7 de setembre. Tomàs ha detallat els diferents plats forts que composen la programació d'enguany, i ha agraït, així mateix, la participació de la ciutadania: "El teixit associatiu -ha dit- és imprescindible per tenyir de color i de festa la nostra celebració més gran".

Com en els darrers anys, el tret de sortida el donarà abans, el proper dissabte 29 d'agost, l'acte de proclamació de la Reina i Reina Infantil, i la lectura del pregó de festes, que enguany correrà a càrrec de José Luís Mora, empresari i expresident de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa. L'acte comptarà amb la participació de l'Orfeó Tortosí, la Banda Municipal de Música de Tortosa, i l'escola de ball, cant i música tradicional Lo Planter.

Durant els dies de celebració, les festes incorporaran els seus elements habituals, com el Correfoc, el castell de focs, les activitats esportives, la tradicional Ofrena o el Cosso Iris, que enguany ve acompanyat d'una proposta lúdica, el Holi Colors, una divertida guerra de colors i aigua que s'ha fet molt popular arreu del món. En l'apartat musical, cal destacar l'actuació de Manel Fuentes & The Spring's Team, amb el seu particular homenatge a Bruce Springsteen; i els concerts de la formació pionera en rumba catalana Gertrudis, i dels Amics de les Arts. I pel final de festa, els Quicos, acompanyats per La Jota+Bella, L'Esbart Reus Dansa i la Cobla Reus Jove oferiran un concert amb música d'arrel a l'escenari del Parc Municipal Teodor González. Tot seguit, la traca mil·limetrada posarà el punt i final a les festes de la Cinta 2015./ Imatge Ajuntament de Tortosa.

+Informació:
Programa oficial de les festes de la Cinta 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta