9 de setembre del 2015

Arriba la cinquena edició de la festa VaPerTuVidal a l'ermita de Mig Camí



TORTOSA (Baix Ebre).- L’entorn de l’ermita de Mig Camí de Tortosa serà l’escenari, aquest dissabte 12 de setembre, de la cinquena edició del memorial VaPerTuVidal, un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté, que va morir de manera sobtada als 16 anys. Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc una sèrie d’activitats que començaran a les 16.00 hores amb un descens de BTT amb remuntadors. Però al llarg de la tarda es farà una festa de caràcter familiar, en què s’estrenarà un nou circuit infantil i ciclista i d’esports d’aventura, que finalitzarà pujant al rocòdrom, així com tallers de dibuix i manualitats, i una gran xocolatada. A partir de les nou hi haurà els concerts de les bandes El Mafio i Joan Rovira Grup.

A més, durant tota la jornada es recolliran bicicletes usades i material esportiu que serà reparat per l’Associació i distribuït entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la vessant solidària de l’entitat. En aquest aspecte, l’any passat es va fer entrega de 22 bicicletes a l’Escola Remolins, entrant a formar part del projecte educatiu de l’escola “Aprenem a anar en bici”. Així ho ha explicat A Canal 21 Ebre Jordi Fusté, un dels membres de l’entitat i pare de Vidal Fusté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta