9 de setembre del 2015

El protagonisme dels pobles marcarà la campanya del PSC a l’Ebre per al 27-S



TORTOSA (Baix Ebre).- “Tenim solucions per a les Terres de l’Ebre” és l’eslògan territorial de la campanya del PSC de l’Ebre per a les eleccions al Parlament de Catalunya. La candidata ebrenca del PSC, Bibiana Porres, ha destacat que aquesta campanya busquen la proximitat, el tracte directe amb els ciutadans per explicar el projecte socialista per les Terres de l’Ebre. Els socialistes ebrencs faran diferents actes polítics arreu dels pobles i ciutats del territori, i el seu acte central es farà a Aldover, en el qual participarà a més de la candidata ebrenca Bibiana Porres, el cap de llista de la demarcació Carles Castillo.

Pel que fa al programa específic per a les Terres de l’Ebre destaquen projectes per transformar el territori, donar protagonisme als pobles sense importar el seu pes poblacional, reivindicar el paper dels ens locals que han hagut de fer front a molts serveis sense tenir la competència. En aquest punt, Porres va remarcar que les persones són i seran la prioritat del PSC. En el marc de la campanya electoral del PSC, el dissabte 19 al matí es presentarà el llibre 'Las cuentas y los cuentos de la Independencia' de Josep Borrell, que visitarà Tortosa. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta