18 de setembre del 2015

Dos nous accidents gairebé simultanis deixen dos morts a les carreteres de l'Ebre, ara a l'N-420


LA FATARELLA (Terra Alta).- Si la setmana passada van ser les quatre víctimes mortals a l'N-340, aquesta divendres ha estat la carretera N-420, a la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, la que s'ha emportat dues vides humanes. A més, ha estat en dos accidents gairebé simultanis. En primer lloc, un home ha resultat mort com a conseqüència d'un accident de trànsit en el qual s'ha vist involucrat un camió al punt quilomètric 812 de la carretera N-420, a l'altura del nucli de Camposines, al terme de la Fatarella. La víctima mortal era l'acompanyant del conductor -ferit lleu-, que per causes que es desconeixen ha sortit de la via. El sinistre s'ha produït cap a dos quarts de tres de la tarda. Diverses dotacions dels bombers han hagut de treballar amb l'ajut de dues grues per rescatar el cos de la víctima, que havia quedat atrapat sota el camió. Les tasques han obligat a tallar momentàniament el trànsit per l'N-420, que ha estat reoberta poc després amb pas alternatiu.

D'altra banda, un home ha mort en sortir de la via i bolcar amb un camió aquest divendres al migdia a la carretera N-420 a Móra d'Ebre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït també cap a dos quarts de tres del migdia al quilòmetre 813,4 on, per causes que es desconeixen, un camió ha sortit de la carretera i, posteriorment, ha bolcat. El copilot del vehicle, un home de 70 anys i veí de Marçà, ha resultat mort mentre que el conductor ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. Aquest vespre se circulava amb pas alternatiu a la N-420 arran de l'accident. Fins al lloc del sinistre, s'hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). / Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta