18 de setembre del 2015

La Terra Alta dóna el tret de sortida a les VII Jornades del Corder



CORBERA D'EBRE (Terra Alta).- L'església de Sant Pere del poble Vell de Corbera d'Ebre va acollir aquest dijous al vespre la presentació de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder, que tindran lloc des d’aquest divendres 18 de setembre fins el 25 d'octubre de 2015. En aquesta ocasió seran 16 els restaurants de la Terra Alta que participaran en les Jornades amb menús especials on la base del plat principal serà la carn de corder i d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. També es comptarà amb la participació de set carnisseries de la comarca.

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha destacat que després de set edicions les Jornades estan consolidades i ha valorat la implicació dels diferents sectors.

El restaurador Salvador Miralles, de l'Hotel Miralles d'Horta de Sant Joan, va ser l’encarregat d’inaugurar les Jornades amb un parlament durant el qual va recordar els seus inicis com a restaurador a la costa Brava i també de la seva fonda que amb el pas del temps es va convertir en hotel. Miralles també voler posar en valor la ramaderia de la comarca i el tractament que és fa de la carn de corder.

Les Jornades Gastronòmiques del Corder també comptem amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Rural de la comarca. Així, s'ha editat una guia de 28 pàgines on es fa l'explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d'allotjament i carnisseries participants o del preu dels àpats. La publicació es complementa amb informació de la DOP de l'Oli de la Terra Alta i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta. Aquesta també incorpora informació turística de la comarca. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta