18 de setembre del 2015

El corrent independentista d’ICV crida des de Tortosa a votar Catalunya Sí que es Pot



TORTOSA (Baix Ebre).- El corrent independentista d’ICV demana el vot per Catalunya Sí que es Pot. Ho fa a través del manifest Compromís per la independència. Un manifest que el diputat d’Iniciativa, Jaume Bosch, va presentar aquest dijous a Tortosa, acompanyat del coordinador d’Iniciativa a les Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, qui també hauria signat el manifest. Bosch ha explicat que el corrent d’opinió independentista d’Iniciativa dóna suport a Catalunya Sí que es Pot perquè és l’opció que millor defensa els valors de l’esquerra nacional, el dret a decidir i la celebració d’un referèndum, la “única possibilitat”, assegura, perquè es reconegui la independència de Catalunya.

Bosch ha explicat que aquest corrent d’opinió també s’adreça a totes aquelles persones properes a ERC i la CUP que com són d’esquerres no estan còmodes amb la “supeditació” a Convergència i Artur Mas. Bosch ha insistit que Artur Mas sap que després del 27S caldrà negociar amb Madrid la celebració d’un referèndum però que ningú ho vol reconèixer per concentrar el vot útil en la candidatura de Junts pel Sí. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta