18 de setembre del 2015

Saladié (CUP) defensa que l’Ebre ha de gestionar els seus recursos 'en favor del territori'


TORTOSA (Baix Ebre).- Les Terres de l’Ebre han de ser presents en el país que ara camina cap a la independència. Aquest és el missatge amb què la CUP es presenta a les eleccions del 27 de setembre, tot reivindicant també l’equilibri territorial en les seues propostes. El candidat de la CUP per la demarcació de Tarragona, Sergi Saladié, i la número 8 de la llista, l’ebrenca Carme Abril, han assenyalat que l’equilibri territorial també és “decidir-ho tot”, i que les Terres de l’Ebre han de ser capaces de construir i d’exigir-se quin ha de ser el futur. Segons la CUP, les “agressions imposades des de fora es poden revertir”, i que la gent dels pobles pot canviar les coses. De fet, Saladié ha evitat fer promeses electorals, però ha afirmat que les Terres de l’Ebre tenen uns recursos que “han de ser gestionats pel territori, des del territori i en favor del territori”.

A banda, Saladié ha manifestat el fracàs de tots els governs a l’hora de planificar les infraestructures del territori, i ha lamentat la situació de la carretera N-340. Però abans de defensar la construcció de l’autovia A-7, el candidat de la CUP ha recordat que l’autopista està infrautilitzada i amortitzada. Per tant, ha defensat que una solució intel·ligent, econòmica i ràpida podria ser aixecar ja les barreres de l’autopista.

Finalment, Saladié ha remarcat que la CUP serà la primera força en demanar al Parlament una declaració unilateral d’independència, l’endemà de les eleccions. De fet, ha posat en dubte que Junts pel Sí ho tinga igual de clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta