18 de setembre del 2015

Jaume Solé (PP) defensa alliberar els peatges de l'autopista i no construir el tram ebrenc de l'A-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El número 4 del PP per Tarragona, el tortosí Jaume Solé, ha defensat aquest divendres la necessitat de potenciar l’agricultura i la indústria de les Terres de l’Ebre, en el marc del programa electoral per al territori. Així, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Solé ha advertit que una hipotètica independència de Catalunya deixaria el país fora de la Unió Europea, i per tant també al marge dels ajuts comunitaris. Quant a la indústria, el candidat del Partit Popular ha reivindicat que cal revitalitzar-la i potenciar la implantació de noves empreses, tot destacant l’aprofitament de recursos com ara l’aigua de l’Ebre i l’energia que es genera a les Terres de l’Ebre.

Solé ha assenyalat que el punt feble del territori són les infraestructures, una situació que també afecta negativament el turisme. De fet, quant a la mortalitat que registra l’N-340 a les Terres de l’Ebre, el candidat del PP ha defensat que la millor solució seria alliberar els peatges de l’autopista AP-7, fins i tot renunciat a la construcció de l’autovia A-7. Així, Solé ha donat la raó al diputat popular Joan Bertomeu, i ha dit que aquesta solució seria la més econòmica i també la que tindria menys impacte ambiental.

En la mateixa entrevista, Solé ha volgut reiterar la seua oposició personal als transvasaments, i ha deixat clar que sempre defensarà “el millor per al riu i per a la gent de les Terres de l’Ebre”. De la mateixa manera, el candidat del PP ha reivindicat les tradicions del territori i les festes amb bous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta