18 de setembre del 2015

La junta electoral desestima un recurs de la CUP per la coincidència de mítings amb el PP a l'auditori de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- L’auditori Felip Pedrell de Tortosa serà l’escenari, aquest vespre, de dos mítings simultanis i de signe polític oposat. La junta electoral de zona ha desestimat aquest matí un recurs presentat per les CUP contra el permís que tenia el PP per celebrar un míting a la sala gran de l’auditori, ja que només una hora després ha de començar un acte de la candidatura independentista a la sala menuda del mateix edifici. La CUP va ser la primera formació en sol·licitar a la junta electoral la sala petita de l’auditori per fer el seu míting, que començarà a les 20 hores amb parlaments de Sergi Saladié, Gabriela Serra, Núria Rodríguez i la candidata ebrenca, Carme Abril, a més de l’actuació de Cesc Freixas.

Després, també el Partit Popular va demanar la sala gran de l’auditori per celebrar el seu acte #JuntsSenseFronteres, amb la presència de Xavier García Albiol, Alejandro Fernández, Isabel Bonig i el candidat ebrenc Jaume Solé Purcalla, entre d’altres. L’acte del PP comença a les 19 hores, i la CUP considerava que “no era adequat” que els militants i simpatitzants de les dues formacions coincidissin en el vestíbul de l’auditori de Tortosa, ja que es podrien produir incidents. Així ho ha explicat la número 8 de la CUP pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Carme Abril, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. A més, en el seu recurs també advertia que des d’una sala es podria escoltar la megafonia i els aplaudiments de l’altra.

Però la junta electoral ha decidit desestimar el recurs de la CUP, i el PP podrà celebrar el seu míting, pel qual han previst l’arribada de diversos autocars des de les províncies de Castelló i Terol. Per la seua banda, la CUP tenia previst presentar un altre recurs a la junta electoral de la província de Tarragona. En qualsevol cas, Abril ha fet una crida a la tranquil·litat per evitar incidents durant la celebració dels dos actes. En aquest sentit, la resolució de la junta electoral considera que denegar el permís al PP suposaria un prejudici amb tan poques hores per a la celebració de l'acte. També diu que comunicarà als Mossos d'Esquadra perquè prenguin les mesures oportunes "per al bon desenvolupament dels dos actes polítics".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta