18 de setembre del 2015

Garcia Albiol (PP), a Tortosa: 'Prou de tanta independència i tanta mandanga!'


TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PPC al 27-S, Xavier García Albiol, ha aprofitat un míting amb populars del País Valencià celebrat a Tortosa per clamar els Països Catalans, idea que ha atribuït a tot l'independentisme. Així, Albiol ha acusat els sobiranistes de ser "colonitzadors", perquè "van a per València i les Balears". "Prou de tanta independència i tanta mandanga!", ha cridat. A més, ha recordat la bandera espanyola que va lluir el PSC al seu míting de Cornellà i ha dit a Miquel Iceta que al PPC "no li cal treure la bandera perquè mai ens hem amagat d'ella com han fet els socialistes". A Mas li ha retret que "no escolti" els missatges contra el sobiranisme enviats per la banca. "És irresponsable", ha dit.

Crida unànime dels populars catalans, valencians i aragonesos contra el nacionalisme català. El míting de Tortosa ha servit a Albiol per reclamar als independentistes, i especialment al president de la Generalitat, Artur Mas, "més solucions en lloc de tanta independència i tanta mandanga". "Prou d'intentar tapar aquelles mancances amb l'estelada", ha afegit.

Albiol també ha aprofitat per carregar contra la idea de Països Catalans, que ha atribuït al sobiranisme en el seu conjunt. "Es queixen els independentistes que Espanya els oprimeixen i els primers colonitzadors són ells, que van a per València i a per les Balears! Que s'han pensat!?", ha cridat.

Albiol, però, també ha carregat contra els socialistes per haver exhibit una bandera espanyola al míting de Cornella sense "creure-se-la". "Em sembla molt bé que Iceta, el 'bailongo', tregui la bandera, però que tingui molt clar que a nosaltres no ens cal treure-la perquè mai ens hem amagat d'ella, com sí han fet els socialistes", ha sentenciat.

La "irresponsabilitat" de no escoltar a la banca

Després del comunicat d'algunes entitats bancàries alertant del perill que veuen en el sobiranisme, Albiol ha aprofitat el míting per criticar la "irresponsabilitat" que segons ell suposa que Mas, Junts pel Sí i la CUP "no escoltin els riscos dels que alerten" i diguin "que volen marxar". "Mas i els seus companys de la CUP no saben que posen en ric milers d'estalvis de les persones més humils? No estan veient que poden bloquejar la situació econòmica de Catalunya? No els importa que milions de pensionistes posin en risc el seu futur i no cobrin les pensions? El seu odi es tan fort que estan disposats a emportar-se per davant l'estabilitat econòmica de milions de famílies", ha lamentat. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta