18 de setembre del 2015

Trànsit prohibeix els avançaments en un tram d'onze quilòmetres de l'N-340 entre l'Ametlla de Mar i el Perelló


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- El Servei Català de Trànsit (SCT) amplia aquest cap de setmana de cinc a tretze quilòmetres el tram de la N-340, entre l'Ametlla de Mar i el Perelló, amb abalisament de l'eix central per impedir els avançaments i possibles girs a l'esquerra. Es tracta, segons el conseller d'Interior, Jordi Jané, d'una mesura "del tot provisional" per evitar que es produeixin xocs frontals en aquest tram, on durant les últimes dues setmanes s'han registrat quatre víctimes mortals i diversos accidents, l'últim, amb un ferit greu, aquest dijous a la tarda. Addicionalment, l'SCT reforçarà la mesura amb la instal·lació d'armaris de radars en línia, panells de missatge variable mòbils i una major presència de Mossos.

L'abalisament, que s'ha desplegat durant els últims caps de setmana únicament en un tram de cinc quilòmetres de la carretera a l'Ametlla de Mar, abastarà des del punt quilomètric 1119,5, en aquesta mateixa població, fins el 1.110,4, al terme municipal del Perelló. La mesura es mantindrà des d'aquest divendres a la tarda fins diumenge a la mitjanit.

Segons ha subratllat el conseller d'Interior, la presència de cons que delimiten l'eix viari central, poden ajudar a "evitar un xoc frontal". La presència de Mossos a la carretera, segons ha anunciat, també serà més visible, així com també les caixes radar i els panells de missatge variable mòbils que alertaran els conductors que no els avançaments no estan permesos.

Jané ha refermat la provisionalitat d'aquesta mesura: "no és cap solució definitiva". En aquest sentit, el conseller ha insistit sobre la necessitat d'arribar definitivament a un acord amb el Ministeri de Foment, amb la concessionària de l'autopista AP-7 Abertis i els transportistes. "És una vergonya, la carretera amb més intensitat de trànsit, tenir-la com la tenim, amb camions convivint amb cotxes. Hem de buscar solucions pactades, però no ens podem resignar únicament a aquestes mesures urgents", ha declarat Jané des del Vendrell, on s'ha reunit amb els alcaldes del Pacte de Berà, precisament, per abordar el problema de l'N-340. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta