15 de setembre de 2015

Jordan reivindica un procés participatiu sobre la nova plaça de la catedral de TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha reivindicat aquest dimarts la necessitat que l’Ajuntament impulse un procés participatiu per dissenyar la futura plaça de la catedral, un cop que s’han enderrocat les cases del carrer Croera. Jordan ha precisat que caldria que hi hagués participació ciutadana en el màxim d’àmbits possibles, i que la nova plaça de la catedral és prou important per a Tortosa com per fer un procés participatiu. Amb tot, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu de Movem Tortosa ha posat en dubte que el govern de CiU vulga escoltar qualsevol proposta de l’oposició, tenint en compte que ja té molt definit, a través del Pla Especial del Nucli Antic, quin tipus d’actuació vol fer a la façana fluvial, entre la plaça del Paiolet i l’antic escorxador municipal.

En la mateixa línia, Jordan ha volgut fer autocrítica sobre la falta de debat que hi ha hagut a Tortosa al voltant de la necessitat d’enderrocar les cases de la catedral. Així, tot i que ha reconegut que li ha “sorprès” com es veu ara la façana barroca de la catedral des del riu, ha qüestionat com s’ha desenvolupat el llarg procés per tombar les cases del carrer Croera. En qualsevol cas, ha dit que ara el projecte és irreversible, i que ara el que cal buscar és que el nou espai urbà siga “el més digne possible”. T

D’altra banda, Jordan ha valorat negativament que Esquerra, tot i estar a l’oposició, estiga fent de crossa del govern de CiU. Així, Jordan ha recordat que els republicans han rebutjat mocions de Movem Tortosa que sí havia votat a favor durant el mandat anterior, com la reducció de la zona blava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta