15 de setembre del 2015

L’alcalde del Perelló, partidari de fer més mobilitzacions per acabar amb les morts al tram ebrenc de l’N-340


 
EL PERELLÓ (Baix Ebre).- L’alcalde del Perelló, el republicà Ferran Cid, ha lamentat aquest dimarts la falta de compromís del govern de l’Estat per solucionar el drama de l’N-340 a les Terres de l’Ebre, carretera que acumula 13 víctimes mortals en el que va de 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Cid ha afirmat que el grup de treball que han acordat crear el Ministeri de Foment i la Generalitat no servirà per aplicar solucions immediates, que era el que es reclamava des del territori. L’alcalde del Perelló ha afegit que per decidir properes mobilitzacions cal esperar a la reunió de demà amb el conseller de Territori i Sosteniblitat, Santi Vila, però ha dit que és partidari de fer més accions de protesta, perquè desconfia “totalment” d’assolir un acord immediat amb el govern de l’Estat. De fet, ha acusat el govern del PP de voler guanyar temps fins a les eleccions del 20 de desembre.

Cid ha remarcat que després dels quatre morts de la darrera setmana, era el moment d’aplicar una mesura urgent com el desviament del trànsit de camions per l’autopista AP-7, tal i com es va fer a l’N-II a Girona. De fet, l’alcalde del Perelló espera que la Generalitat es mantindrà ferma en aquesta reivindicació al costat dels ajuntaments de les Terres de l’Ebre. De la mateixa manera, Cid ha celebrat la unitat política per reivindicar el tram ebrenc de l’autovia A7, més enllà de la proposta del diputat del PP, Joan Bertomeu, d’alliberar els peatges a canvi de no construir el tram pendent entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. Així, l’alcalde del Perelló ha defensat que l’autovia A7 servirà per reduir la sinistralitat, però ha recordat que també és una inversió molt necessària per al territori.

En la mateixa entrevista, Cid ha reiterat que al Perelló tenen “pànic” a l’actual situació de l’N-340, perquè és una carretera que no dóna seguretat a ningú. Finalment, l’alcalde del Perelló ha lamentat que el govern de l’Estat no vulga fer infraestructures a les Terres de l’Ebre, i que abans que invertir a Catalunya prefereix fer obres en altres territoris per motius electorals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta