30 d’octubre de 2015

Bel nega la privatització del servei de diàlisi i acusa la CUP de Tortosa de mentirTORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s'ha mostrat indignat per la denúncia de la CUP de Tortosa sobre la privatització del servei de diàlisi de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. Bel ha defensat que la gestió del servei per a les Terres de l'Ebre s'ha adjudicat a l'empresa municipal GESAT, empresa de titularitat pública, per als propers deu anys i que el consistori ha tret a concurs la construcció d'un nou edifici, on oferir aquesta assistència, que inclou el subministrament de fàrmacs, maquinària i materials, per al mateix període que la gestió. L'alcalde ha titllat de “falses” les informacions sobre una possible privatització de concessió de la gestió de la prestació i ha acusat la CUP d’actuar “de mala fe”.

Bel ha acusat la CUP d'aferrar-se a un “leit motiv” sobre la privatització de la sanitat que es vol vincular a “la dreta” i d'utilitzar “una mentalitat un tant anacrònica” pròpia de temps passats. Bel ha anat més enllà tot afirmat que l'objectiu de la CUP és dir que la dreta privatitza cosa que considera “ridícul” perquè el govern de CiU, ha dit, “mentre altres formacions, com la CUP, han volgut destruir l'Hospital de Jesús i la Clínica Terres de l'Ebre, ha fet tot el possible per mantenir aquest model, on les ajuntaments tenen un protagonisme en la prestació de serveis sociosanitaris”. Bel ha defensat aquest esquema de gestió sanitària amb participació municipal i ha animat la CUP a plantejar un model alternatiu si no hi estan d'acord./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta