28 d’octubre del 2015

ERC demanarà nous passos de vianants elevats per pacificar el trànsit a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa presentarà una moció en el proper ple de l’Ajuntament que proposa la incorporació de nous passos de vianants elevats a la ciutat, especialment a l’entorn dels centres educatius. Aquesta és una de les mesures que ERC considera “urgents” pel tal de pacificar el trànsit a la ciutat. De fet, el portaveu d’ERC, Josep Monclús, ha recordat que ja van presentar una moció en aquest sentit l’anterior mandat i que una de les seves promeses electorals va ser treballar per la millora dels carrers i les voreres de Tortosa. Monclús ha remarcat que en l’Acord de Governança Estable amb CiU van incloure la necessitat d’establir un programa per a la millora de l’espai públic i que, malgrat el govern municipal ja s’està treballant en un pla de pacificació del trànsit, hi ha actuacions que no poden esperar.

Els republicans també aposten per instal·lar noves bandes rugoses i substituir les que estan en mal estat també com a mesura de prevenció. ERC planteja un termini de 10 mesos per implantar aquestes mesures. En el ple del proper dilluns a l’Ajuntament, ERC també portarà a debat una moció de rebuig a la posició del govern espanyol contrària a les iniciatives catalanes per fer front a la pobresa energètica. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta