2 de novembre de 2015

El PSC de Tortosa proposa crear una taula de treball per impulsar ExpoebreTORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa proposarà al ple d'aquest dilluns la constitució d’una taula de treball per impulsar Fira Tortosa i, sobretot, el certamen més important, Expoebre, després de la davallada que ha patit aquesta cita els darrers anys. El portaveu socialista, Enric Roig, ha defensat que cal plantejar un seguit d’estratègies que permetin rellançar una fira que “cada edició compta amb menys expositors” i “poca participació tant de visitants com d’agents comercials”. El PSC aposta per un nou model de fira plural i multisectorial amb la participació de diferents sectors econòmics i comercials.

En el ple, els socialistes també presenten una moció impulsada per UGT de suport a la creació de la prestació “Garantia + 55” per ajudar als aturats de més de 55 anys. Roig també ha anunciat l’altra moció per combatre la violència masclista especialment en el món local i una tercera proposta perquè l’Ajuntament doni suport a la plataforma “Salvem les ambulàncies de les Terres de l’Ebre”. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta