2 de novembre del 2015

Tortosa preveu aprovar el projecte de reforma del pont de l'Estat i els nous accessos al pont Tirant Lo Blanc


TORTOSA (Baix Ebre).- El govern de Tortosa aprovarà aquest dilluns la reforma del pont de l’Estat. Un projecte que CiU va presentar el passat mes de març, i que incorpora dos carrils bici. El projecte que es va presentar preveia ampliar el pont uns quatre metres, instal·lar seients puntuals i convertir el pont en un gran mirador. Precisament, dilluns el govern de CiU també porta al ple de l’Ajuntament una modificació pressupostària de 300.000 euros destinada a les obres del pont.

A més a més, el ple també aprovarà una modificació pressupostària de 44.000 euros per fer uns nous accessos amb escales al pont de Tirant lo Blanc, una reivindicació dels veïns de Sant Llàtzer i el Temple, i també de l’institut Cristòfol Despuig.

També es porta a aprovació del ple de l’Ajuntament una proposta de modificació puntual del POUM per a la reordenació dels usos del Centre d’Acollida Turística (CAT), situat als Portals de Ciutat i fora de servei des de fa anys. Aquest espai està qualificat com a equipament públic. Ara també se li atorgarà un ús recreatiu. I és que CiU aposta per ubicar una zona d’oci nocturn en aquest punt de la ciutat.

El ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa també aprovarà iniciar l’expedient per a nomenar Manuel Pérez Bonfill com a fill predilecte de la ciutat. / Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta