11 de novembre del 2015

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona dóna suport a les mobilitzacions per reclamar la gratuïtat de l'AP-7


TARRAGONA.- La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) dóna suport i se sumarà a les mobilitzacions convocades per reclamar la gratuïtat de l'AP-7 per resoldre l'elevada sinistralitat i congestió de la carretera N-340. Dirigents de la CET es van reunir aquest dilluns amb la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, que organitza els talls de carretera a les Terres de l'Ebre. Els representants de les dues entitats van coincidir amb el diagnòstic de la situació actual i reivindiquen la gratuïtat de l'autopista de peatge com a solució als problemes de la N-340, especialment, al seu pas per les Terres de l'Ebre i el nord de Castelló, amb més de 133 víctimes mortals els últims cinc anys.

El president de la CET, Ángel Juárez, ha lamentat que els dirigents polítics territorials no hagin trobat encara una solución al respecte i ha censurat el suport a la construcció de l'autovia A-7 com a alternativa. "No podem acceptar-ho en cap cas, ja que diversos estudis proclamen que en l'àmbit mediambiental seria molt perjudicial per al territori i a més suposaria trinxar una Reserva de la Biosfera", ha assegurat Juárez./ Via ACN / Imatge CET

1 comentari:

  1. Want to get 30 bitcoin referrals per month, totally free?

    Here's How To:

    1. Claim 3,000 min. (up to 30,000) free satoshi per 24h from the Mellow Ads Faucet.

    2. Start a daily banner campaign (using all your available satoshis) promoting a bitcoin referral link.

    3. When the campaign completes, re-claim and re-start.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta