4 de desembre del 2015

Així va ser l'inici de la campanya electoral del 20-D a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquesta passada mitjanit va arrencar la campanya per les eleccions del 20 de desembre amb la tradicional enganxada de cartells. A les Terres de l’Ebre els candidats van escollir la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per donar el tret de sortida a la campanya i fer arribar els primers missatges a la ciutadania. El procés sobiranista i la relació Catalunya-Espanya, així com la reactivació econòmica van centrar els discursos dels candidats.

El candidat de Democràcia i Llibertat per Tarragona, Ferran Bel, va afirmar que el partit vol anar a Madrid per a defensar els resultats del 27 de setembre però també reclamar l’execució d’infraestructures estratègiques per al territori.

El candidat del PSC al Senat per Tarragona, Joan Sabaté, va remarcar que el 20D l’Estat es juga continuar amb un govern de dretes o bé tenir un govern de canvi liderat per Pedro Sánchez que retorni les llibertats als ciutadans. També va dir que un govern socialista és la garantia que l’Ebre rebi les inversions necessàries per al seu desenvolupament.

Per la seva part, el candidat ebrenc del PP al Congrés, Joan Bertomeu, considera que no cal canviar res i va insistir que és el moment de continuar confiant amb el govern de Mariano Rajoy per avançar en la recuperació econòmica d’Espanya.

El candidat d’ERC al Senat per Tarragona, Miquel Aubà, va dir que els republicans volen ser a Madrid per fer sentir la seva veu i també per poder realitzar una desconnexió d’Espanya de forma ordenada.

Des de En Comú Podem, el candidat ebrenc, David Jarque, va apuntar que cal solucionar la relació Catalunya-Espanya i va defensar com a única via la celebració d’un referèndum vinculant.

El candidat d’Unió Democràtica, Toni Polo, va defensar la necessitat de diàleg entre el govern central i Catalunya per acabar amb el “xoc de trens” en què estan immersos. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta