3 de desembre del 2015

Els veïns es mobilitzaran si no es presenta el pla de mobilitat de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- A la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa i també al sindicat CATAC-CTS se’ls hi acaba la paciència i reclamen que es presenti d’una vegada per totes el Pla de Mobilitat de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). Segons ha explicat el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, se’ls va prometre que a finals de novembre se’ls presentaria el pla però finalment aquest sembla ser que ha quedat al calaix fins que es formi un nou govern a la Generalitat. També hi hauria discussions sobre qui ha de pagar els 4 milions d’euros que costaria el pla: Territori i Sostenibilitat o Salut, i si ha de participar o no l’Ajuntament de Tortosa en el seu finançament. Baubí ha demanat a la classe política que deixi d’enganyar-los i que presentin el pla.

També la delegada del sindicat CATAC-CTS, Cinta Sarroca, ha demanat que es tinguin en compte les més de 6.000 signatures que es van presentar reclamant la millora dels accessos a l’HTVC i es resolgui un problema que s’arrossega des de fa 40 anys. Els veïns no descarten convocar una mobilització si després de les festes de Nadal la Generalitat encara no els ha presentat el Pla de Mobilitat de l’HTVC. D’altra banda, la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa també ha reclamat que no es retallin més ambulàncies a les Terres de l’Ebre. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta