3 de desembre del 2015

Barberà (Unió) vol potenciar l’estació de l’Aldea i acabar l’autovia A-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat d’Unió per Tarragona i les Terres de l’Ebre, Martí Barberà, ha defensat aquest dijous la necessitat de potenciar l’estació de l’Aldea, per connectar el territori amb els grans corredors ferroviaris del país. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Barberà ha explicat que els eixos del programa d’Unió es basaran en millorar l’encaix de Catalunya com a nació dins de l’Estat espanyol, però també en àmbits com la creació d’ocupació, les polítiques socials i les infraestructures. En aquest sentit, el candidat ha lamentat que el cap de llista de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel, no participés fa uns dies en un debat a Tarragona. Barberà ha reivindicat que cal un pacte territorial sobre les infraestructures ferroviàries i trens directes entre les Terres de l’Ebre i Barcelona, sense haver d’aturar-se necessàriament a Tarragona.

De la mateixa manera, Barberà ha dit que Unió defensarà l’acabament del tram pendent de l’autovia A-7 a les Terres de l’Ebre. Això, sense oblidar la reivindicació perquè l’autopista AP-7 siga gratuïta mentre no es facin les obres, per solucionar els problemes de l’N-340.

Barberà també s’ha referit a la possibilitat que Unió puga entrar en un govern de coalició a Madrid, tal i com ha apuntat Josep Antoni Duran i Lleida. De fet, ha destacat que ja no depenen de Jordi Pujol o d’Artur Mas per decidir-ho. Finalment, sobre la negociació entre Junts pel Sí i la CUP per a la investidura d’Artur Mas, Barberà ha advertit que tant unes eleccions anticipades com un pacte amb els antisistema són dues coses dolentes per Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta