1 de desembre del 2015

El PSC de l'Ebre vol mobilitzar el socialisme enfront de la dreta de PP i Ciudadanos



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC s’ha presentat aquest dimarts com la solució a les retallades de la dreta, a un nou encaix entre Catalunya i Espanya i perquè les Terres de l’Ebre tornin a figurar en el capítol d’inversions. El cap de llista al Senat, Joan Sabaté, acompanyat dels candidats número 3 i 4 a la llista al Congrés, Víctor Alcoverro i Teresa Esmel, ha presentat aquest matí els principals eixos de la campanya electoral a les Terres de l’Ebre, una campanya que ha afirmat que serà intensa i on els socialistes, conscients que el resultat és més obert que mai, sortiran buscar els vots un a un. Sabaté ha assegurat que només hi ha dos camins: continuar les polítiques conservadores i de retallades del govern del PP, ara amb la nova dreta de Ciudadanos, o apostar pel socialisme democràtic, per Pedro Sánchez, i l’estat del benestar en la línia dels països capdavanters a Europa.

Sabaté ha advertit també que Mariano Rajoy ha recuperat el vell compromís d’aigua per a tots en un acte electoral de presentació de la candidatura popular a València. Els socialistes celebraran l’acte central de campanya dijous 17 de desembre al Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa, a partir de les 19 hores. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta