1 de desembre del 2015

Teresa Culvi, la primera dona amb càrrec important a la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre


DELTEBRE (Baix Ebre).- Víctor Delsors és el nou president de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre. Per la seua banda, Francisco Casanova assumeix de nou la presidència de la Junta de Govern, que n’és l’òrgan executiu. Teresa Culvi, la nova tresorera, esdevé la primera dona a ocupar un càrrec comunitari de rellevància en la centenària història de l’entitat. La celebració de la Junta de Constitució, en la qual s’ha aprovat el repartiment de càrrecs en la nova Junta de Govern, ha marcat l’inici d’un nou mandat a la Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l’Ebre. S’ha completat així un procés iniciat en la Junta General Ordinària del passat 7 de novembre.

Francisco Casanova Santamaria, en representació de Tramontano, S.L., repetirà en el càrrec de president de l’òrgan executiu de la Comunitat acompanyat per Javier Casanova Casanova com a vicepresident, Joaquín Franch Sorribes com a secretari, Teresa Culvi Porres com a tresorera i José Franch Agramunt com a president del Jurat de Regs, a més dels vocals titulars Hilario Franch Bo, Domingo Alcalà Sorribes, Manolo Masdeu Eixarch, Pablo Marin Serral i Raul Callau Casanova. Es completa així una Junta de Govern que per primera vegada està formada per 10 membres, després de la recent aprovació d’una reforma parcial de les Ordenances i Reglaments de la Comunitat per ampliar el nombre de vocals titulars, de 6 a 10, amb l’objectiu que en totes i cadascuna de les decisions, cada vegada més importants, que es prenen a l’entitat estiguin representades les opinions, els criteris i les sensibilitats de tot el territori que constitueix l’àrea regable.

A més de l’ampliació del nombre de vocals titulars de la Junta de Govern, en el nou mandat adquireix una importància significativa el fet que mai abans, des de la constitució de la Comunitat l’any 1907, una dona havia ocupat un dels càrrecs comunitaris de rellevància. Teresa Culvi Porres ha estat elegida, per unanimitat de tots els membres, nova tresorera de l’entitat.

Paral·lelament a la constitució de la Junta de Govern, s’ha fet la instal·lació del Jurat de Regs, l’òrgan comunitari a qui correspon intervenir en les qüestions de fet que se suscitin entre els partícips sobre l’aprofitament de l’aigua, examinar les denúncies per infracció de les Ordenances i celebrar els corresponents judicis, imposant als infractors les sancions pertinents. Formen el Jurat de Regs els vocals titulars José Juan Sorribes, Jordi Roiget, Diego Reverté, José Mª Carles i José Arques. /Imatge Gastroteca.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta