1 de desembre del 2015

Homs sosté que amb l'estat propi s'acabarien els problemes de l'N-340 a l'Ebre



L'ALDEA (Baix Ebre).- El cap de llista de Democràcia i Llibertat per Barcelona a les eleccions del 20 de desembre, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que amb una Catalunya d’independent s’acabarà la problemàtica que pateix l’N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre, amb una alta sinistralitat i un gran volum de trànsit. Homs ha afirmat que cal posar fi a les continues reivindicacions per solucionar una qüestió “justa i necessària” per al territori. En aquest sentit, Homs ha dit que després de comprovar en reiterades ocasions que el govern espanyol no compleix amb els seus compromisos, la única “manera sensata” per solucionar la problemàtica de l’N-340 és disposar d’un estat propi.

Acompanyat del candidat de Democràcia i Llibertat per Tarragona, Ferran Bel, Homs també ha assegurat que veu el Tribunal Constitucional (TC) “absolutament desbocat” a seguir les consignes del PP i del PSOE. Homs ha lamentat que el Tribunal es faci “un tip de córrer” quan es tracta “d’impedir l’expressió democràtica" del Parlament, i ho ha contraposat amb altres “processos encallats” des de fa molt temps que afecten problemes quotidians de la gent. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta