2 de desembre de 2015

El PSC de Tortosa proposa reubicar la fira dels dilluns als antics terrenys de Renfe


TORTOSA (Baix Ebre).- Els socialistes continuen amb la campanya del Xeic Tortosa i aquest dimecres, en la iniciativa que es porta als barris, han estat al Temple per denunciar l’estat amb què es troba una de les zones més dinàmiques del municipi. “Passos de vianants en mal estat, paviments aixecats, enllumenat deficient, brutícia, pilones trencades... constitueixen el dia a dia del barri”, ha lamentat Roig, que ha exposat alguna de les queixes que ha fet arribar la ciutadania.“Hi ha hagut diferents aspectes que ens han cridat més l’atenció, com la manca d’il·luminació al parc Teodor González, especialment al passeig de les Bicicletes, la denúncia d’un senyor que va caure d’un pou de registre de clavegueram perquè la tapa estava trencada, al carrer Soriano Montagut, i la denúncia que ens han fet arribar del mal estat del carrer Rosselló fins la ronda Docs, entre altres”, ha detallat Roig.

Des del PSC s’ha aprofitat també per reclamar de nou solucions als aparcaments a Tortosa i que s’elimini l’ampliació de la zona blava. “Hem proposat mesures per afavorir l’aparcament del Carrilet i també hem demanat que la fira dels dilluns s'ubiqués als antics terrenys de Renfe, amb un aparcament de superfície mentre no es resol amb Adif la situació que sembla que CiU i ERC no estiguin massa per la labor de desencallar”, ha apuntat Roig. A més, ha denunciat el fet que l'Ajuntament no hagi acceptat la petició dels socialistes per rebaixar la taxa de gual als afectats per la fira dels dilluns.

El portaveu socialista ha assenyalat que els socialistes insistiran tot el que faci falta perquè el govern “es posi les piles” d’una vegada i aposti pel manteniment. “El pressupost de nou enguany ha estat insuficient i la ciutat continua bruta i fosca, però alguna cosa devem estar fent bé quan les nostres denúncies serveixen perquè poc després que les haguem fet públiques s’arregli per part de l’Ajuntament.” Però Roig ha insistit que no es pot anar improvisant i cal un pla de manteniment de la via pública de forma urgent.

La campanya del Xeic continua oberta i la ciutadania pot fer arribar les seves opinions i queixes al web del Xeic Tortosa. També compta amb una pàgina al Facebook i un compte al Twitter i Instragram. També s’estan recollint signatures a través de la plataforma www.change.org. / Imatge PSC de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta