18 de gener del 2005

S’obre el termini per accedir a 16 habitatges amb protecció oficial a la Torre de l’Espanyol

Avui, dilluns, 18 de gener, s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per accedir a 16 habitatges amb protecció oficial de compra a la promoció del carrer del Portal de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre). Les instàncies per accedir a aquests pisos es poden presentar a l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol des d’avui i fins al 18 de febrer de 2010.
 
Els pisos, situats al carrer del Portal, 19 bis A, fan una superfície d’entre 67,58 m2 el més petit, i 83,56 m2 el més gran, i tots tenen tres habitacions i una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge. El preu provisional de compra va dels 98.159,10 euros als 117.539,72 euros, segons les dimensions de l’habitatge.
 
Per a més informació, consulteu el web d’Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, que administra els habitatges amb protecció oficial de la Generalitat: www.adigsa.cat (apartat d’habitatges en convocatòria oberta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta