10 de gener del 2006

Canal TE està participat per Piso Perfecto

Com recordareu, ahir us informàvem de la creació de Canal Terres de l'Ebre (Canal TE), fruit de la possible transformació de la societat Tortosa Televisió per adaptar-se a la implantació de la televisió digital terrestre (TDT) i optar a una de les tres llicències de TDT territorial privada que concedirà la Generalitat per concurs. Però avui us hem de dir que el projecte no respon als interessos del seu director, Dídac Barberà, sinó als propietaris de l'antic Canal 21, que tenien un llarg litigi sobre la titularitat de Tortosa Televisió. A més, Canal TE és també un projecte participat per la immobiliària Piso Perfecto. El número de fax 977 25 10 45 correspon a la central de Piso Perfecto a Tarragona, i era el mateix número al qual es podien enviar els formularis d'adhesions al nou projecte audiovisual. El correu electrònic amb què es demanaven aquestes adhesions també incloïa una adreça postal de Sant Carles de la Ràpita, població en què (segons fonts del sector) ja haurien iniciat una campanya publicitària sobre el projecte televisiu, i que també té una residència de l'empresa L'Onada. Això ho diem perquè la pàgina web de Canal TE està dissenyada per l'empresa Maniawebs, la mateixa que va dissenyar les pàgines de Piso Perfecto i L'Onada. On comencen i on acaben les casualitats?
D'altra banda, les mateixes fonts han explicat que l'antic propietari de Visió 3, l'antic canal local d'Amposta que va deixar d'emetre, ja hauria llogat els nous estudis del polígon de Tosses. També s'ha encès l'antiga freqüència que utilitzava Visió 3 al canal 24 de l'UHF, sens dubte la més potent de les que feia servir. Tant potent, que els permetia cobrir un ampli territori, des de Benicàssim fins a la Ribera d'Ebre, i per l'oest fins a interferir el senyal de Tele 5 a l'Aragó. La sorpresa és que pel canal 24 de l'UHF està emetent Canal Català Ebre, que ha duplicat el seu senyal per arribar a les comarques ebrenques que havia perdut amb l'arribada de City TV. Tot plegat, una mica sospitós, la veritat...
Per cert, la Generalitat va confirmar ahir que finalment han estat cinc les empreses privades que han presentat les seues ofertes per disputar-se els tres canals privats disponibles. Les concessions es resoldran, amb un informe preceptiu i vinculant del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), cap a final d'abril d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta