17 de gener del 2006

Tortosa dedicarà la major part de les inversions del 2006 a continuar el Pincat i acabar el pavelló firal

L'equip de govern té previst aprovar el 25 de gener el pressupost de l'Ajuntament de Tortosa per al 2006, segons va confirmar l'alcalde, Joan Sabaté, amb motiu d'una entrevista concedida a l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Sabaté va precisar que el capítol d'inversions superarà els 9 milions d'euros, i que entre les partides més destacades hi haurà les corresponents al pla integral del nucli antic (Pincat), l'acabament del pavelló firal, la rotonda de l'hospital, i una consignació per continuar l'esforç per al manteniment de la ciutat. En realitat, el pressupost d'inversions es reduirà un 21% respecte al del 2005, que superava els 11 milions d'euros. Sabaté va afirmar que la xifra prevista per enguany és «important per una ciutat com Tortosa», i que el pressupost global serà de 34,2 milions d'euros, un 1,78% més que l'any passat.
D'altra banda, Sabaté va detallar que el pressupost destinarà 2,4 milions al desenvolupament d'algunes actuacions del Pincat, com l'expropiació de les cases de davant de la Catedral i la urbanització de la plaça. També l'adequació del carrer Sant Domènec, que forma part dels tres eixos viaris definitius al pla, i l'adquisició de sòl i altres obres menors. Però el gruix més important de les inversions anirà destinada al pavelló firal, que segons l'alcalde hauria d'estar enllestit a finals d'any, perquè a principis del 2007 ja puga funcionar com a «gran pavelló poliesportiu». Sabaté va remarcar que durant el 2006 s'impulsarà la millora i ampliació de les instal·lació esportives, i que també serà un any clau per a la recuperació del mercat del peix i la instal·lació del campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

El Punt (17-01-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta