3 de gener del 2006

Víctor és un bluf

He tingut l'oportunitat d'escoltar el primer disc de l'ex-tortosí Víctor Estévez, i em veig amb l'obligació d'assenyalar que no val res. Sí, heu llegit bé, Víctor ja és ex-tortosí, perquè m'informen que el concursant d'Operación Triunfo hauria trencat la seua relació amb Tina, la xica d'aquí que va aconseguir fer aparèixer Tortosa al mapa de connexions en directe de Tele 5. Per tant, i vist també que el disc "Rock and swing" és més aviat fluixot, a Tortosa podem dir amb la boca ben ampla que ja no tenim l'obligació moral de portar Víctor per les festes de la Cinta 2006. El nostre concursant favorit de l'última edició d'OT s'ha quedat en bluf, segurament per les presses que ha tingut la discogràfica de llançar al mercat un primer cedé, tan prefabricat i sense ànima. Per començar, el primer single, "Juguemos fuerte", és un nyap de cançó, encara que Víctor té una bona veu i és capaç de cantar bé qualsevol cosa. Potser el més aprofitable és el tall "No volveré" i la versió swing que fa del tema dels Beatles "The fool on the hill", així com una altra versió de "Don't loose my number", de Phil Collins. Però poqueta cosa més...

Si voleu llegir una crítica més benèvola del disc, cliqueu aquí mateix.

3 comentaris:

  1. És un producte d'OT -el disc- i té el valor que té. Com pot ser que en tan poc temps algú composi un disc? O són uns privilegiats o recorren a la tecnologia i a recursos fàcils per crear discos porqueria que amb una bona campanya de publicitat es vendran com xurros.

    ResponElimina
  2. Tens raó, Manel. El disc és un típic producte prefabricat per la factoria OT, però de vegades la publicitat no és suficient. La gent no és tonta i si el producte no és bo, no el compraran o com a molt es limitaran a baixar-se'l d'internet o a comprar-lo al top manta. Haurem d'esperar resultats, i sobretot haurem de veure si quan comenci la baixada, Víctor és capaç de fer un altre disc pel seu compte. Només així comprovarem si té alguna qualitat o aptitud com a músic/autor.

    ResponElimina
  3. És cert, caldrà veure com evoluciona fora del núvol d'OT. De tota manera, aquesta gent juga amb el fenòmen fan i el disc es vendrà. Per poc que es vengui un bon grapat de gent el comprarà, per ser el disc de Víctor d'OT. Potser no és un supervendes però, crec que es comprarà. No dic que la gent sigui tonta però, que de vegades assumim com bo un cantant pel simple fet de sortir a la tele és un fet. La cultura musical no és un punt fort a Espanya.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta