6 de febrer del 2006

El CPIDE ara ven finques i xalets

L'amic Mario de la llista d'Ebrencs ens ha fet saber que la pàgina web de l'antic Consorci per a la Protecció del Delta (Cpide), www.consorcidelta.com, encara està mig operativa. Tot i que el domini encara està reservat pel Cpide, un organisme que ja no existeix, el web és ara un portal que redirecciona a altres pàgines "relacionades" amb el tema, però que en realitat són sobre transaccions immobiliàries: venda de finques a les Terres de l'Ebre i la resta de Catalunya. El domini encara no està disponible, ja que va ser reservat al juny del 2003 i no expira fins al juny del 2007.

2 comentaris:

  1. Això ho fan amb els dominis caducats. En el cas del CPIDE segurament van deixar caducar el domini. Després passa en un estat en què ja ha caducat però, que no el pot reservar ningú. Així, si els vols reservar un altre cop pots però, pagant bastant més del que et costa normalment.

    Pots comprovar que això també passa amb ebrencs.com i manelzaera.com.

    ResponElimina
  2. Pos que bé!
    I que espabiladets!
    I mort lo gos .... la ràbia s'escampa sola.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta