13 de març del 2006

Mario Balagué contesta Pepe Bayerri, sobre el camp de golf de Tortosa

Resposta al comentari de Josep Bayerri, enviada a la llista de correu d'Ebrencs.

"En aquest cas sento estar en desacord amb tu, amic Josep.Un altre cop, avui, em trobo en la "prima desenvolupista" del "algo hem de fer". I si, si quelcom hem de fer és definir el nostre model de desenvolupament, equilibrat i sostenible. No podem demanar per a natros el que hem demanat que no és face a altres territoris. No per gatamoixeria, sinó per plena consciència i justícia.En positiu: som tant interessants pel que tenim, que no ens cal importar "monstres estandart". Ja que ens pendran l'ànima, i més coses.
Lo golf? O tu eres dels que anava al club de tennis als 70? No, no només ha canviat el nom de l'esport elitista sinó que ja no en te prou amb 500 m2 per a una pista., ara son milers els metres quadrats per al golf. Terenys que demanen aigua, que, com saps, surt de les mateixes fonts, pous i rius que ara ja mostren degeneració, patiment i esgotament. Que demanaran ma d'obra estrangera per a construir-los i que els serveis socials corresponents l'administració no els posarà. Que després s'hauran de reocupar en.... un altre camp de golf? I els "llocs de treball fixos"? Tots per a gent especialitzada, pocs ebrencs. Una vertadera toia! I l'argument irrefutable dels veïns: "Si vatros si, natros també i passeu-mos l'aigua!". Ens mostrarem igual que les darrers decenes d'anys, uns venuts més.
Aquest primer projecte, que ocupa la major part del traçat de la canonada de connexió sud del PHN. casualitat?, i va lligat, totalment, al regadiu Xerta-Sènia, regadiu que obre les portes a coses d'aquestes que poden ser sucosament beneficioses per a quatre i totalment determinadores de canvis no desitjats en l'indioacràcia ebrenca, per a la resta. I, que jo sàpigue, el reg del X-S és suport, no de Golf-Ressort. Et veig pessimista, és la edat, segur, a mi també em venen rampells decebedors massa sovint. Però, com la meva vida esta pru definida i les dels familiars també pos la resta del patir m'importa poc, i dic lo que penso aquí i ara, i ja em van coneixent. O sigue que “Pepe, no baixes la guàrdia, al pa, pa i al vi, v!”.
Que al sud ho faran pitjor? Val! I què? Hem d'aguantar la merda del sistema perquè tenim l'WC més net? O som auvelletes marcades?
I, si hi ha alternativa! Al menys per a la consciència, que ha d'expressar l'autèntic sentiment del que veiem, no el mal més minso. Però, lo raciocini i la bona gent podem anar de la mà.
Resumeixo: camps de golf = +model PP. O no està clar? La llàstima és que els socialistes, i d'altres, li facin el joc a aquest model PPero. I tot, tot, només per la putapela. Los ebrencs i ebrenques som millors que tot això. Podem ser natros! Això ho vaig aprendre de tu!
Corol·lari:
Si a les bitlles, no al golf!Fem unes Terres de l'Ebre dignes i pròpies!
Com se que és el que vols, i com que ho se, i com que ha de ser així!
Amb el respecte i apreci de sempre

mario"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta