14 de març del 2006

Vídeo sobre l'avinguda del riu a Tortosa, a YouTube

YouTube és un lloc molt interessant a internet, que democratitza la producció i la difusió audiovisual, en què la gent pot penjar els seus enregistraments i els vídeos que més agraden o més gràcia els han fet, amb l'objectiu de compartir-los amb la resta d'internautes. Havíem vist que encara ningú havia penjat un vídeo de Tortosa, i que les referències a l'Ebre també eren molt limitades, si no fos per una excursió o alguna jornada de cacera que algú havia enregistrat al Delta. Per això ahir vam obrir un compte d'usuari i vam penjar-hi les imatges de l'avinguda controlada del riu, i els seus efectes més que visibles a l'altura de Tortosa. En el següent enllaç, clican aquí mateix, trobareu el vídeo complet, que dura uns 30 segons. La secció audiovisual de La Marfanta queda inaugurada...

1 comentari:

  1. Ei, t'he copiat la idea. Ja fa temps que em rondava pel cap posar videos a YouTube i vaig pensar que era un bon moment. Així tenim els punts de vista de Tortosa i Amposta. Salut!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta