5 d’abril del 2006

La recuperació del mercat del Peix preveu un edifici annex de 208 metres quadrats

L’Ajuntament de Tortosa va procedir ahir a l’obertura de pliques i va conèixer l’única proposta per assumir la restauració i explotació comercial de l’antic mercat del Peix. En concret, la proposta ha estat presentada per l’empresa Infraestructures Comercials Tortosa SL, que han constituït un grup d’empresaris i comerciants de la ciutat. «En principi, creiem que la proposta s’adequa a les bases, però hem d’estudiar-la amb més deteniment», va valorar el regidor d’Urbanisme, José Martín, que espera que les obres puguin començar abans de final d’any. Martín va explicar que la pròxima setmana s’obrirà el sobre de la proposta econòmica, i que els serveis tècnics de l’Ajuntament estudiaran si és viable i compatible amb les bases del concurs públic. Al mateix temps, l’àrea d’Urbanisme enviarà tota la documentació a la comissió de Patrimoni de la Generalitat, perquè dictamini sobre el projecte. En el cas que no hi hagués cap problema, l’Ajuntament podria constituir la mesa de contractació i adjudicar la recuperació i gestió comercial de l’antic mercat del Peix. De fet, la proposta preveu rehabilitar l’edifici i construir una estructura annexa de 208 metres quadrats, així com urbanitzar l’espai públic
restant. L’arquitecte del projecte és Josep Lluís Guinovart, i el pressupost de la proposta ascendeix als 2,2 milions d’euros. Pel que fa als usos, l’empresa licitadora, que tindrà una concessió per explotar el mercat del Peix durant 40 anys, preveu una zona per a gran comerç, una zona per a petit comerç, un espai per a una cafeteria i una altra per a equipaments administratius.

El Punt (05-04-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta