20 de maig del 2006

Alcanar tindrà un passeig marítim de sis quilòmetres i un pas subterrani a la cruïlla de l’Àngol

L’Ajuntament d’Alcanar i la Subdelegació del Govern de l’Estat a Tarragona van presentar ahir al matí el projecte de construcció de l’anomenat passeig Nord. El vial té l’objectiu d’unir els dos quilòmetres i mig que separen el nucli de població de les Cases d’Alcanar de la platja de la Martinenca. A més, el nou passeig marítim s’afegirà al nou passeig de Ronda que va inaugurar-se ahir, i permetrà connectar uns sis quilòmetres de la costa d’Alcanar.
A més, el subdelegat del govern estatal a Tarragona, Joan Maria Abelló, va assegurar que abans de final d’any començaran les obres per habilitar un pas subterrani que connecti els nuclis urbans d’Alcanar i de les Cases d’Alcanar. L’actuació intentarà evitar que la cruïlla de l’anomenada carretera de l’Àngol amb la carretera N-340 continuï sent un dels «tres o quatre punts més negres» de la xarxa viària de la demarcació de Tarragona, segons Abelló. El subdelegat va insistir que l’actuació és «imprescindible» per millorar la seguretat de les carreteres, i va assegurar que és una prioritat per l’alta sinistralitat que es registra en aquest punt concret. Abelló també va dir que fins que no comencin les obres s’aplicaran unes mesures de xoc per començar a evitar l’accidentalitat a la cruïlla de l’Àngol. En aquesta línia, Abelló va precisar que s’han començat a instal·lar diferents senyals viaris, i que també s’està millorant la il·luminació. Segons Abelló, el projecte té una dotació pressupostària de 600.000 euros i en les properes setmanes Foment traurà el projecte a subhasta. L’alcalde d’Alcanar, Ricard Bort, va explicar que la construcció del pas subterrani culmina una de les «reivindicacions històriques» de la població, que haurà d’adaptar el plantejament urbanístic.

El Punt (20-05-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta