3 de maig del 2006

Amposta prioritza el pas de vianants al carrer Grau, però el manté com a vial de sortida

L’Ajuntament d’Amposta ha decidit fer una aposta ferma per augmentar la seguretat viària dels ciutadans, potenciant el pas de vianants en dues zones destacades de la ciutat. La transformació més emblemàtica serà al carrer del Grau, que es convertirà en una zona de prioritat invertida. Així, Amposta urbanitzarà el vial des del carrer Sant Tomàs fins al carrer Orient, ampliant les voreres, tot i que es mantindrà el carrer Grau com a eix de sortida des de la ciutat cap a Tortosa. La segona obra serà la transformació en zona de vianants del carrer Mestre Casanovas, així com la urbanització i millora del triangle que queda al davant de la seu de la Lira Ampostina.
«Volem millorar la pell de la ciutat», va afirmar ahir el tinent d’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, per definir les dues actuacions que l’equip de govern ja té a punt, per adjudicar-les durant el mes de maig. L’actuació al carrer del Grau té un cost de 201.000 euros, i el projecte ja està en fase de licitació. D’altra banda, les obres de la zona de vianants del carrer Mestre Casanovas té un pressupost de 83.576 euros. L’Ajuntament confia a tenir totes les obres enllestides abans de final d’any.

El Punt (03-05-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta