2 de maig del 2006

El bisbat mobilitza els fidels amb un anunci, perquè vagin a rebre el papa Ratzinger a València

L'estand del bisbat de Tortosa a la fira Expoebre reproduïa, a través d'una pantalla de grans dimensions, l'espot publicitari que ha elaborat el seu departament de comunicació social. Un publireportatge que aquests dies també ha emès Tortosa Televisió, i en què apareixen diferents famílies de la diòcesi, amb els seus fills menuts, convidant la gent a viatjar a València al juliol, per rebre el papa Benet XVI. Ratzinger presidirà l'anomenat Encuentro Mundial de Familias, amb la previsió que hi puguin assistir 1,5 milions de persones, 60 cardenals, 400 bisbes i 4.000 capellans. El millor del vídeo és el discurs final del bisbe Xavier Salinas, al qual només li falta demanar que el votem per fer-nos d'alcalde a les pròximes eleccions. La telegènia d'aquest home és increïble...
D'altra banda, ens informa avui la revista Tiempo que l'Església no vol que el govern espanyol intervinga, de cap manera, a la visita papal. A les reunions a tres bandes entre la Moncloa, la Generalitat valenciana i l'Església, els capellans s'han negat a facilitar detalls importants per a la seguretat, com l'itinerari de Ratzinger o l'organització de la premsa. De fet, l'Església vol que siga Canal 9 qui emeti el senyal institucional de la visita, en lloc de RTVE. Segons el periodista Pepe Aneto, el papa Benet XVI també s'ha negat, fins ara, a mantenir cap entrevista amb el president Zapatero durant la seua visita pastoral a Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta