2 de maig del 2006

La Marfanta ha rebut més de 10.000 visites en els primers quatre mesos del 2006

No hem sortit a l'última onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), com la Cadena Ser o TV3, però aquests dies us podem informar que La Marfanta ha rebut més de 10.000 visites en els últims quatre mesos. El creixement progressiu en el número de visitants és evident gràcies al gràfic que ens ha facilitat el servei Estadísticasgratis.com, que és el que controla el nostre comptador des del gener d'enguany. Un servei que ens permet saber diàriament el número exacte de visites que rep La Marfanta, així com el número d'ordinadors que es connecten al bloc cada hora. A més, també coneixem detalls tècnics com la resolució de les pantalles que veuen La Marfanta, l'idioma amb què estan configurats els ordinadors o els seus països de procedència. Finalment, també podem tenir un registre de les notícies o comentaris més populars (les que la gent es llegeix més, encara que passin mesos i mesos).
Agraïm sincerament l'interès dels lectors per La Marfanta, així com la cooperació dels altres blocaires ebrencs que ens han enllançat als seus blocs i ens han donat a conèixer. Res no seria el mateix sense gent com Manel Zaera, per dir només un nom de les persones que s'esforcen perquè les Terres de l'Ebre siguem també un territori normal en l'ús i el desenvolupament d'internet. També ha estat important l'activisme dels companys de la llista de correu d'Ebrencs.
La Marfanta va nàixer el 31 d'octubre del 2005, amb una primera notícia sobre el basar xinès que acabaven d'obrir als baixos d'un edifici modernista, la casa Piñana de Tortosa. Durant tots aquests mesos, hem introduït millores tecnològiques al bloc, com la possibilitat d'incloure vídeos de les notícies, a través del nostre compte a YouTube. Això mateix també ens ha servit per potenciar el nostre altre bloc, Freak-Ebre! . Podeu veure tots els nostres vídeos, així com els nostres vídeos favorits (la majoria clips musicals, dibuixos animats, fragments de pel·lícules i capçaleres de sèries), si cliqueu aquí mateix.

3 comentaris:

  1. Simplement volia felicitar en Gustau Moreno per l'èxit de la Marfanta.

    Per als que vivim lluny de casa aquest és el millor recurs que tenim per estar al dia del que passa a les Terres de l'Ebre, sobretot si tenim en compte que la resta de mitjans de comunicació local actualitzen ben poc els seus webs.

    ànims!

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu, Oriol, per llegir-nos cada dia... (te tenim controlat!)

    ResponElimina
  3. Trobo perfecta aquesta iniciativa; pero també detecto escassa participació i debat...Penso encara que ens falta molt per tenir una sólida consciència col.lectiva...Per aixó tenim el que tenim...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta