2 d’agost del 2006

El "Cantamania" de Tortosa s'emetrà el 21 d'agost

Com molts ja sabreu o haureu sospitat, ahir vaig dedicar el primer dia de les meues (merescudes) vacances en participar com a jurat al programa Cantamania, de TV3, que durant l'estiu recorre les ciutats de Catalunya en busca dels millors cantants de karaoke. El programa enregistrat ahir a Tortosa s’emetrà per televisió el proper 21 d’agost. L'escenari del Cantamania va ser el passeig central del parc Teodor Gonzàlez, on s'hi van instal·lar 200 cadires. El programa va estar presentat només per Àlex (en canvi, Roser tenia previst viatjar avui fins a Deltebre), i hi van participar 27 cantants de totes les edats. A més d'un servidor, el jurat estava format per Joan Guijarro, de la companyia de teatre Rars, i Quique Pedret, membre del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. No em direu que no era un jurat de luxe...
Els membres del jurat no ho vam tenir gens fàcil per escollir, d’entre tots els participants, a Marc Barberà com a millor intèrpret en català; Robert Sabaté i Jordina Chavarria, com els millors intèrprets en castellà; Jessica Ruiz com la millor intèrpret en anglès... i dos joves més de Tortosa, Dani i Hilari, que van ser escollits com els més originals i divertits per la interpretació de la cançó popular La manta al coll i el cabasset. Els seleccionats s’enfrontaran els proper 31 d’agost en una gala televisiva, aquesta vegada sí en directe, als guanyadors d’altres poblacions, concretament de Palafrugell, Badalona, Igualada i Santa Coloma de Farners.

2 comentaris:

  1. Això de la música també ho toques?!?!? jeje!! farà gràcia vore la versió de la manta al coll...

    ResponElimina
  2. No se si podré aguantar fins al 21 d'agost,jeje.

    agur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta