28 de setembre del 2006

Ferran Bel diu que l'alcalde no serà diputat "per ser un convers d'última hora"

El candidat de CiU a l'alcaldia de Tortosa, Ferran Bel, no va reactivar fins ahir el seu bloc -ha estat l'últim en fer-ho, després de Ricard Forés (ERC) i Joan Sabaté (PSC)-, però va irrompre en l'actualitat de la blocosfera ebrenca amb molta força. Amb un llarg article titulat Soroll electoral, Bel ens adverteix de la multitud de propostes electorals -moltes irrealitzables- que ens faran els diferents partits durant la campanya de les autonòmiques de l'1 de novembre. Evidentment, Bel afegeix que CiU serà l'única formació que no entrarà en cap subhasta, ni farà "cap cursa de propostes que després no podrem complir". Ara bé, aquest matí escolto a Ràdio Ebre que CiU ja ha enllestit el seu programa electoral, i que prometen fer un tramvia que unirà Tortosa, Amposta i l'estació de ferrocarril de l'Aldea. Jutgeu l'electoralisme d'aquesta proposta vosaltres mateixos...
D'altra banda, no m'ha estranyat gens que Bel s'hagi sumat també a la cantarella tripartit o CiU que els ideòlegs de CiU han establert per a la campanya. Però el més trencador de l'article és l'afegitó final, en què Bel fa una subtil referència a la situació política de l'alcalde dins del seu partit. "Hi ha algú que pot pensar que dins d’aquest soroll electoral, sense que ningú se n'adoni, es pot proclamar com el més Montillista dels montillistes, quan fins fa unes setmanes era el més maragallista dels maragallistes. El problema és que els conversos d'última hora acostumen a quedar-se sense cadira", escriu el candidat de CiU referint-se a Sabaté.

5 comentaris:

  1. CIU va passar de les Terres de l’Ebre durant 23 anys, i ara ens volen fer creure que treballaran ?
    Millor que estiguin un temps més en l’oposició !!!

    ResponElimina
  2. Ningú pot oblidar la Traïció més gran ocorreguda en aquest territori: El número sis de CIU Francesc Sancho alcalde de L'Ampolla i ex delegat del govern venia lo nostre riu a canvi de compensacions i de la trona,el número 7 Xavier Pallarés ,alcalde d'Arnes i president del consell comarcal de la Terra Alta, gràcies al seu silenci i vist i plau serà el causant de la massificació eòlica de la Terra Alta i el número 13 Carles Jardí va donar el permís al macroabocador de Tivissa i es probable que entre ell i l'ex-diputat per CIU i alcalde de Móra la Nova Sabanza tinguin entre mans col.locar als seus termes municipals el magatzen de residus nuclears.Fem memòria i recordem els anys que ha governat CIu el benefici que han aportat a les TTEE els seus representants i si tornen a sortir ens deparen un futur d'expoli i merdes variades.

    ResponElimina
  3. Un apunt de bont rotllo: L'alcalde de Tivissa és Jordi Jardí, no Carles Jardí com diu l'usuari Memòria Històrica. Carles Jardí és un veí de Tivissa força crític amb la gestió de l'alcalde, habitual a la secció "Cartes al director" dels diaris.

    ResponElimina
  4. Volia dir Jordi Jardí l'alclde de Ciu i no pas lo nom del seu cosí Carles Jardí,va ser un lapsus a l'hora d'escriure.

    ResponElimina
  5. Maragallistes , Montillistes....Qué mes dona..L'unic que importa son les "llistes"...Es que no s'entén aixó encara..?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta