26 d’octubre del 2006

Amposta també organtitza una festa FireFox 2.0

Com ja sabreu, arreu del món s'està celebrant la publicació del FireFox 2.0, l’última versió del navegador lliure. Fa uns dies us comentava que una representació de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa participarà a la festa FireFox que es farà dissabte a Barcelona. Doncs bé, l'amic Jesús Ferré, de l'entitat Internautes d'Amposta, em comunica que a les Terres de l’Ebre no som menys que en altres llocs, i que també hi ha gent que vol celebrar l'esdeveniment. Així, han convidat a tothom qui vulgui a la Festa Firefox 2.0 – Amposta, que consistirà en un sopar informatiu i d’agermanament entre usuaris de software lliure, i una visita als locals de moda de la ciutat d’Amposta. Tots els que estigueu interessats només heu d'acudir dissabte, a partir de les 22.30 hores, al restaurant Xiribecs. Un cop allà, un representant de l'organització exposarà les novetats més significants d'aquesta nova versió del navegador FireFox; tot seguit, els assistents coneixeran en què consisteix “Nits a l’àtic”, el nou projecte dels Internautes d’Amposta, que és l'associació que organitza l'esdeveniment. Finalment, per completar la nit, la festa acabarà en un pub de la ciutat d'Amposta. Els organitzadors només demanen que els interessats s'inscriguin prèviament al web de la festa, atic2.cat/festafirefox.

1 comentari:

  1. Animo almenys a tothom a que instal·le i acabe usant aquest programari, que a banda de ser més segur, sabem que no hi ha dades de les nostres activitats internàutiques que s'envien sense saber-ho. Res, que vagi molt bé la festa a Amposta, per als ebrencs que no hi podrem ser en aquella.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta