5 d’octubre del 2006

Artur Mas torna a recuperar el transvasament del Roine per a la campanya electoral de CiU

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha recuperat el projecte del transvasament del Roine, amb motiu de la campanya per a les eleccions al Parlament de l'1-N. Mas era el convidat, ahir a la nit, del programa 59 Segundos, que emet La Primera de TVE. La periodista Pilar Cernuda va recordar-li que al sud de Catalunya preocupa molt un possible transvasament de l'Ebre, i que el govern de Pasqual Maragall havia aconseguit aturar-lo. Per començar, el líder de CiU va començar dient que el "PHN está derogat", quan el que està realment derogat és el projecte del transvasament, ja que la llei del PHN va ser modificada. Però després, Mas va afirmar que CiU aposta per resoldre els "problemes hidràulics de Catalunya i del conjunt de l'Estat espanyol" amb la realització d'un transvasament des del Roine, "perquè allà hi ha molta aigua que no s'utitliza". Mas va afegir que cal interconnectar l'aigua, de la mateixa manera que també connectem amb França els gasoductes, les línies elèctriques o el tren d'alta velocitat.

8 comentaris:

  1. Solament li queda prometre la construcció d’una piràmide en mig del Delta!

    ResponElimina
  2. Qu el transvason a n'ell i a tota la comitiva seva a Marina d'Or,ciudad de vacaciones,que es on haurien d'estar tota la plana de roïns de CIU,al costadet del peperos valencians,Sancho,Pallarés and company es trobarien en la seva salsa,doncs ee el seu espai electoral.M'imagino a Mas esquiant acompanyat de Camps per la pista de neu del desert dels Marjals de les Palmes amb una veu en off de l'Anne Igartiburu dient "aunque hablen diferentes idiomas los presidentes trasvasistas disfrutan de la nieve producida con el agua del Ebro en el incomparable marco de Marina d'Or"

    ResponElimina
  3. El mateix diuen els murcians de l'Ebre, que aquí hi ha molta aigua que no s'utilitza. Ara parlen de transvasar el Roïne però, ells també enviarien l'aigua de l'Ebre a Barcelona, tot i que ara ho callen per no perdre punts.

    ResponElimina
  4. lo que es bo es " ciu no pactara amb el PP , ara...si alls ens donen els seus vots, benvinguts ...!!!"

    el problema de MAs es que es pensa que la gent d'aqui som tontos, imbecils , ignorants....etc.....o sigue per a ell " somos de provincias "

    ResponElimina
  5. SUEZ
    AGBAR
    LA CAIXA

    ResponElimina
  6. La "Roine" de Catalunya és Mas,la "roine" de les Terres de l'Ebre és CIU,la "roine" de la Terra Alta és Pallarés,la "roine" del Delta és Sancho,la "roine" de la Ribera és Jardí.En fí una convenient munió de roïns es lo nostre futur? Més m'estimo votar a la Roïnossa del club super 3.

    ResponElimina
  7. tas dixat a l'ilustre antidemocràtic alcalde de Tortosa Joan Sabté,
    i molts altres del PSC, que sota una mascaram d'esquerres porten polítiques
    igual de debastadores per al territori com portava CIU.

    i los d'ERC i ICV no se queden curts

    ResponElimina
  8. dis-ne una

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta