19 d’octubre del 2006

El debat electoral d'Imagina Ràdio, per internet

Si avui heu sentit el debat electoral amb els cinc candidats ebrencs que ha emès Ràdio Ebre (Cadena Ser) i no heu tingut prou, ara també podeu escoltar per internet el debat que va emetre una altra emissora privada del territori, Imagina Ràdio. Però no us emocioneu, que el web de la ràdio de La Veu de l'Ebre encara no està activa. Si voleu sentir el programa, haureu de descarregar-vos els tres arxius de so que trobareu a l'Ebredigital, als quals accedireu directament clicant aquí mateix. Com podreu comprovar, si al debat de Ràdio Ebre el representant d'ERC va ser l'ampoostina Marta Cid, al debat d'Imagina Ràdio estava el tortosí Josep Felip Monclús. Segons els butlletins informatius de la cadena, la construcció del nou hospital de Tortosa va centrar bona part del debat.

9 comentaris:

  1. gusatu a antena caro tambe ve haver un debat y tambe esta penjat a la web www.antenacaro.com

    ResponElimina
  2. Bé, no ho sabia...
    Per cert, crec que ja ho havia dit, però el web d'Antena Caro està molt i molt bé. Altres emissores municipals del territori ja en podrien aprendre.

    ResponElimina
  3. Com canvien les coses, una mínima majoria (inclòs Fabio d’Aitona)de militants de Tortosa (BASES) no va voler Monclús com a cap de llista a les municipals, i ara veurem com gràcies a una majoria de vots (CIUTADANS) i per l’entrada d’ERC al govern aquest va al parlament.

    Felicitats tortosins vatros si que en sabeu, teniu visió i estratègia per al futur d’ERC.

    Gràcies per tot.

    ResponElimina
  4. Jo no veig tan clar que ERC entre al govern.
    I menys des de l'aprobació dels pressupostos generals gratuita de CIU.
    La sociovergència en pactes puntuals, dixan governar a CIU en solitari, està pactada des del Gener. Amb el pacte Mas-Zapatero.
    Lo que no entenc com ara, socialistes i convergents se tiren tan los "trastos" al cap, si després aniran del bracet per a fer a Mas president.
    O és que son molt bon actors o....

    ResponElimina
  5. comedianta, pot ser hauries de pensar en obrir un consultori de cartes del tarot a tortosa o pot ser a qualsevol tele local de matinada, perque ens tens bocabadats amb les teves previsions .... continua així es gratificant riure cada matí

    ResponElimina
  6. Mira,
    ha tingut gràcia lo que acabes de dir! S'ha de reconéixer.

    ResponElimina
  7. Comedianta, ERC serà al govern ja voras.

    Malgrat tot lo de les cartes pot ser un bon negoci si te falla lo ball.

    vinga som-hi.

    ResponElimina
  8. Jo el que em deixa bocabadat son les faltes ortpgràfiques que feu. Una cosa es voler ser una espècie de nacionalista ebrenc i l'altra és carregar-se la llengua.

    ResponElimina
  9. nacionalistes ebrencs? que més voldríem naltros!
    no crec que hages de pensar que la gent fa faltes ortogràfiques expressament... lo que passa és que el mitjà informàtic en què ens trobem (els blocs) permet una distensió a l'hora d'escriure que ens porta a "parlar" de manera col·loquial.
    I això que passa aquí no crec que sia carregar-se la llengua, ans al contrari: estem utilitzant de manera natural un dialecte que habitualment ha estat menyspreuat (com tants d'altres), tot i que la normativa catalana és pluricèntrica. Així que jo estic orgullós d'escriure "amb faltes ortogràfiques" com ara lo "lo". I si vols vore faltes ortogràfiques de veritat, potser hauries d'anar a algun fòrum en què hi escriuen a la manera SMS...

    :D

    Salut!

    PD: I vés tu que lo dia de demà los lexicògrafs catalans prendran documents com La Marfanta per fer los seus reculls!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta