20 d’octubre del 2006

L'Ametlla de Mar incrementa les principals taxes municipals un 3%

El ple de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha aprovat fa poc, en el marc d'una sessió extraordinària, l'increment de l'import vigent de quatre taxes municipals en un 3%, corresponent al creixement previst de l'índex de preus al consum (IPC). L'aprovació ha estat possible amb els vots favorables de l'equip de govern (CiU i ERC), a més del PP, a l'oposició, ja que el grup del PSC va votar-hi en contra. En concret, l'Ajuntament ha previst incrementar per l'exercici del 2007 les taxes de gestió i recollida de residus, d'estacionament i de retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament, així com l'expedició de llicències municipals. Mentrestant, la resta de taxes i preus públics es mantindran congelats. En aquest sentit, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, va explicar que la mesura «respon a l'excel·lent situació econòmica de les arques municipals». Segons Martí, «el cost de la vida puja i algunes taxes no poden girar l'esquena a aquest factor». L'alcalde va afegir que és per aquest motiu que s'han compromès a augmentar les principals taxes municipals segons l'IPC, encara que alguns serveis continuen sent «deficitaris». L'Ajuntament també va recordar que l'acord se sotmetrà a exposició pública durant 30 dies, i que després serà publicat al Butlletí Oficial de la Província. Si no es presenten al·legacions, l'acord restarà aprovat definitivament.

El Punt (20-Octubre-2006)

3 comentaris:

  1. CIU,XIU,FIU,és lo sorollet que fan los dinerets quan cauen a les arques de l'ajuntament de L'Ametlla.A la Cala fan falta més calers.

    ResponElimina
  2. Qui vulgui al-legar; que ho faci.."Si no hay alegaciones...se levanta la sesión..!" ...Es així com funciona tot..."Quien le pone el cascabel al gato..?"... Avui es un 3%...pero i demá..??..Espabil!

    ResponElimina
  3. l'Ajuntament de la Rápita ha congelat el tipus impositiu per l'exercici 2006/2007...Preneu nota!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta