23 d’octubre del 2006

Forés (ERC) proposa carrils bici als nous vials dels terrenys de Renfe al centre de Tortosa

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Tortosa, Ricard Forés, ha publicat avui un nou article al seu bloc, dedicat al projecte per urbanitzar els terrenys de Renfe al centre de la ciutat. Forés, que considera "abusiu" el preu de 4 milions d'euros que haurà de pagar l'Ajuntament per aconseguir l'alliberament dels terrenys (tenint en compte el greuge històric de Renfe amb Tortosa), afirma que es tracta d'una magnífica notícia i felicita els integrants de l'equip de govern municipal per haver aconseguit finalment la cessió del sector. A partir d'aquest punt, el republicà afegeix que el disseny de l'aprofitament dels terrenys de Renfe serà una feina llarga i complexa, que haurà de fer l'Ajuntament que surti de les properes eleccions. Però potser perquè durant la campanya de les municipals sentirem tot tipus de propostes, el candidat d'ERC ja ens avança la seua visió sobre quin hauria de ser el futur d'aquesta zona tan cèntrica de la ciutat. Així, Forés proposa una solució que s'apropa molt a la que ja ha predissenyat l'actual govern de PSC, ICV i IPE. Extreure les vies des del pont del tren fins a l'estació, per connectar Cervantes amb Ronda Docks, amb la qual cosa quedaria una gran avinguda amb els seus passeigs des de Sant Blai fins al canal de l'Esquerra. Crec que la gran diferència és que Forés hi afegeix l'existència de carrils bici. I això em fa pensar en el fet que, en cadascun dels plans urbanístics que ens ha presentat l'Ajuntament, ningú ha parlat d'incorporar carrils bici als nous vials. Només sabem que l'edificabilitat sempre s'incrementa, i que l'Ajuntament aconsegueix terrenys d'equipaments i diners per les plusvàlues. Si no es planifiquen els carrils bici des del principi, qualsevol experiència posterior està condemnada al fracàs.

26 comentaris:

  1. Si senyor podem estar d’acord en que els terrenys poder surten cars, però també surt caríssim tenir els actuals regidors d’ERC a l’ajuntament de Tortosa ja que no van ni als plens.

    Arregla casa teva i després parlem de Tortosa.

    ResponElimina
  2. També fara un aeroport a la xiquina per millorar la conexió en Mallorca...

    ResponElimina
  3. No sé si sabeu que Ricard s´ha casat i ara viu en la seua parella a Tortosa.

    ResponElimina
  4. Collons!! L’aeroport a pendre pel sac.

    ResponElimina
  5. Anem bé amb aquest candidat que tenim d’ERC... Així noi, així pujarem Tortosa.
    Quina gran idea!!! Quina ciutat !!!

    ResponElimina
  6. Escolteu, algú sap si S.Peiró, Ll.Martín Santos i F d’Aitona s’han casat també.

    Fa dies que no apareixen.

    Avore si entrarà el seu amic a l’ajuntament, ja sabeu nº3, lo de les malles, jajajajajajaja

    El pròxim ple no fallen ja voreu.

    ResponElimina
  7. Diuen que més val boig conegut que assenyat per conèixer!

    ResponElimina
  8. Ricard Forés, es el candidat invisible.
    Ni es dona a conèixer, ni el coneix ningú.

    ResponElimina
  9. Pos, tot i que no és conegut, aquí n'esteu parlant molt d'ell.
    Potser teniu la mosca darrere de l'aurella?

    ResponElimina
  10. Tu aposta per ell i segur que et fara un raconet a la llista seria genial regidora de (fiestas i baile i festejos ) pero recorda que hi a una ex "treballadora" de treball que te xafa els talons .

    ResponElimina
  11. Vull que quede ben clar.
    Tindre una opinió activa sobre els temes que afecten a casa meua i al meu païs no presuposa que vulgue entrar a cap llista electoral.
    Tindre una preferència política no vol dir que estigue intessada en entrar a cap lloc.
    No vull entrar a cap llista electoral municipal i si ho fes seria tan sols per a donar-li recolzament i en un lloc en que fos segur que no sortiria elegida.
    Ha quedat ben claret???
    Per tot això, i perque gràcies a Deu no necessito dedicar-me a la política per a viure, puc dir sempre el que penso.

    ResponElimina
  12. Uf ¡! La Comedianta reconeix que la gent del seu partit a Tortosa vol participar en la política activa per viure.

    Queda clar Forés = Repetició del fenomen Santos.

    Qui sap si Forés de 1, i Santos de 2.

    ResponElimina
  13. ei no et passis sociata. Quan la comedianta diu que no necessita la politica per viure es refereix en general o és que no hi han dels teus que cobren una pasta per fer no res? La política sense cobrar ja no existeix per a ERC per als sociates per a Ic i CIU

    ResponElimina
  14. Els meus no cobren, sociata no soc si no adivines que ...

    ResponElimina
  15. No cobren però me sembla que teniu un cert carinyo a ERC. No només Santos cobrava per fer de polític a Tortosa. Hi han sociates i iniciativeros i no en parles.

    ResponElimina
  16. Perdona, Santos segueix cobrant a l’ajuntament de Tortosa, i si no hem falla la memòria enxufat al cementiri d’elefants a Deltebre.
    Si no parlo d’altres partits es perquè la noticia parla del candidat republicà a la poltrona municipal.

    ResponElimina
  17. Ricard Fores té la seua faena ben remunerada com a professor.
    No se de que el voleu acusar.
    Mos podriem centrar en les questions importants i dixar de fer salsa rosa?

    ResponElimina
  18. Tots els regidors cobren, estiguin al govern o no. Abans de parlar hauries d'informar-te més. Més que res per no intoxicar-nos més amb la teva merda de resentit.

    ResponElimina
  19. La política ha d'estar remunerada sinó només s'hi dedicarien los rics i los funcionaris. I segur que no volem això. o si?

    ResponElimina
  20. Perdona, de merda per intoxicar res de res i ressentit ho estaràs tu pels comentaris d’aquesta notícia.
    No hem cal informar mes per saber qui cobra i qui no, en tot cas he volgut deixar clar com diuen els quicos que cobrava i cobra fent referència a l’anònim en qüestió.
    Totalment d’acord la política ha d’estar remunerada.
    Espero que et quedi clar ressentit de merda.

    ResponElimina
  21. Quin morro comparar els rics en los funcionaris, no tens vergonya.

    ResponElimina
  22. Si que en saps dels quicos. Però tens un problema (només un?) i és que no s'enten res del que dius. Estas ple sense sentits. Si estas d'acord en que los regidors cobrin què collons fas foten-los a caldo. Noi si tot ho fas igual anem bé. Això sí insultar i escriure estupideses ho fas bastant bé.

    ResponElimina
  23. Gràcies…

    ResponElimina
  24. De manera desintereasada i altruista; la nostra estimada "Comedianta" ja ens ha posat al corrent d'on treballa aquest senyor...Qué tindrá a veure el debat d'aquest blog amb aixó...?? Em pregunto....

    ResponElimina
  25. Ja mos ha sortit altra volta lo moderador!
    Salut

    ResponElimina
  26. Jo no modero res de res...Ni tant sols tic la pretensió de moderarte a tu ; que per cert et fa molta falta...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta