31 d’octubre del 2006

La Marfanta ja té un any

Avui el bloc La Marfanta compleix un any, com la infanta Leonor. El 31 d'octubre del 2005 vaig penjar els primers comentaris i notícies al bloc, amb l'objectiu d'establir una relació més directa amb els lectors i saber què penseu realment de l'actualitat informativa de Tortosa i les Terres de l'Ebre. En un any, moltes coses han canviat i altres continuen igual. Un any després, només puc tenir paraules d'agraiment pels centenars de persones que cada dia llegiu La Marfanta, així com per la resta de membres de la blocosfera ebrenca que hem aconseguit crèixer junts. De fet, només des del gener d'enguany, La Marfanta s'ha carregat més de 83.000 vegades als vostres ordinadors, i els serveis estadístics que utilitzo han registrat gairebé 42.000 visites úniques per hora.
D'altra banda, per commemorar el primer aniversari de La Marfanta, he volgut posar-vos un dels dissenys que ja ha preparat l'amic Jaume Llambrich per difondre la trobada de blocaires ebrencs que farem al febrer del 2007. Per seguir els preparatius de la trobada i aportar les vostres opinions i idees, podeu visitar el bloc temàtic Blocaires de l'Ebre, així com el seu fòrum.

19 comentaris:

  1. Felicitats! Has aconseguit consolidar un dels blocs de referència de l'Ebre -per no dir el bloc de referència-.

    ResponElimina
  2. Per molts d'anys Gustau.

    ResponElimina
  3. "Un petit pas per a l'home, un gran pas per a la humanitat", deia l'home de la lluna.

    Després de ficar en òrbita l'opinió ebrenca amb aquest mitjà de comunicació, quin serà el pròxim repte?

    ResponElimina
  4. Coneixo molta gent que visita la marfanta, la primera vegada potser per recomanació, però després en queden enganxats.

    Això demostra que el teu treball arriba.

    Felicitats.

    ResponElimina
  5. També un contertuliant com jó ; dessitjo llerga vida a "La Marfanta"...

    ResponElimina
  6. Un anyet, que xicoteta...
    felicitats al papa!

    ResponElimina
  7. Comedianta..Tú saps el que es una Marfanta..??

    ResponElimina
  8. mc calan,
    ja veig que no pots viure sense mí, però ho sento, he decidit no esgarrar-li més lo blog a Gustau.
    La gent n'esta farta de sentir com mos anem tiran floretes sense parar.
    Salut

    ResponElimina
  9. Ohhhhhhhhhhhhhhh...!!!

    ResponElimina
  10. Comedianta, McCalan... No crec que si debateu o us discutiu m'estigueu esgarranant el bloc. Si es poden deixar comentaris és precisament perquè el que vull és que es genere debat i opinió a partir de les notícies i les altres entrades en què jo dono la meua opinió. Això sí, potser el que us caldria és conèixer-vos en persona i deixar clar entre vatros algunes coses que el llenguatge escrit no permet aclarir. Segur que teniu moltes més coses en comú de les que us penseu...

    ResponElimina
  11. Gràcies al moderador d'aquest blog, per considerar que la discusió forma part del debat.

    ResponElimina
  12. Moltes Felicitats!!!

    agur.

    ResponElimina
  13. mira, segur que com a mínim este bloc ha fet que la comedianta i mc alan se coneguen, amb tanta passió... qui sap on pot acabar esta relació!

    Com Gustau, penso que comparteixen més del que es pensen, però afegeixo i proposo post en possibilitats de votar per a vore qui vota que es troben un dia! ja que és lo dia de les votacions...

    vinga. felicitats pel bloc, que ja més que un bloc és un lloc de referència per a trobar informació del que passa a les nostres comarques.

    ResponElimina
  14. MOLTES FELICITATS!! realment lo blog de referència informatiu de les Terres dlEbre!! Des de la mitja distància me puk enterar de tot i més!! MErci i Endavant!!!

    ResponElimina
  15. A vore,
    jo crec que no m'hai amagat gens, mc calan pot saber perfectament qui soc, en canvi jo no crec que ell se done a coneixer. Primera i principal perquè crec que no ho pot fer.
    Però, gustau, si tu dius que ja estas d'acord m'ho pensaré sempre hi quan este senyor amagant-se en l'anonimat no insulte ni personalitze.
    I gràcies, pero ja tinc parella i de fa divuit anys.

    ResponElimina
  16. potser sí que haurem de demanar un cara a cara "mac calan - comedianta", seria interessant, per a que no paregués allunyat del món dels blogs i la tecnologia, Gustau podria gravar-ho i penjar-ho al yotube.

    segur que tindria més audiència que els mítings de Mas i Montilla (audiències sumades) que van passar per tortosa televisió.

    ResponElimina
  17. El meu reconèixement , més respectuós a la nostra contertulia "Comedianta" amb el desitg d'una vida estable de parella..

    ResponElimina
  18. Felicitats Gustau, si més no, aquí hi ha marro!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta