25 d’octubre del 2006

La plataforma es tornarà a mobilitzar per evitar la demolició del velòdrom de Tortosa

El president de la Penya Ciclista Baix Ebre, Adolfo Giné, i altres membres de la Plataforma Salvem lo Velòdrom van recordar ahir que continuen oposant-se a l'enderrocament del velòdrom actual. A més, van posar en dubte que el complex ciclista que l'Ajuntament impulsa a Vinallop acabi tenint un velòdrom. «Amb 1,3 milions d'euros no hi ha prou pressupost per fer totes les instal·lacions ciclistes de Vinallop, ja que només un velòdrom nou costaria uns 4 milions», va advertir Giné. De fet, el president va advertir que tant la penya ciclista com la plataforma donen suport al centre de tecnificació de ciclisme, però va insistir en la necessitat de conservar i millorar el velòdrom de l'estadi municipal. Així, Giné va reiterar que el que hauria de fer l'Ajuntament és «buscar més diners» per cobrir el velòdrom, «ja que Tortosa aconseguiria un altre pavelló poliesportiu al centre de la ciutat». En aquesta línia, un dels portaveus de la Plataforma Salvem lo Velòdrom, Manolo Gamundi, va avisar que en cap cas admetran que s'enderroqui el velòdrom actual mentre es construeix el complex ciclista de Vinallop. A més, Gamundi va criticar «la falta de diàleg» de l'alcalde, Joan Sabaté, i dels regidors d'Urbanisme i d'Esports, José Martín i Sisco Lahosa. De fet, la penya i la plataforma van advertir que no tornaran a reunir-se amb l'alcalde de Tortosa si no és amb la presència dels portaveus de la resta de grups municipals. Segons Gamundi, l'última reunió amb Sabaté va ser «molt desagradable», i Sabaté hauria insultat Giné dient-li dos cops «antidemocràtic» i «feixista». Gamundi va afegir que la plataforma tornarà a convocar «concentracions i manifestacions» durant la tardor, per evitar la demolició del velòdrom.

El Punt (25-Octubre-2006)

12 comentaris:

  1. Este projecte de nou velòdrom és una estafa. Cal que la gent de Tortosa ho sapigue. Quines garanties tindrem els amants de les bicicletes un cop estigui enderrocac el nou velòdrom?. Tot plegat una especulació més del govern de Tortosa.
    Al final qui pagarà, com sempre, els plats trencats serà el teixit esportiu de la ciutat.

    ResponElimina
  2. Benvolgut company, puc o no estar d'acord amb la plataforma, però per damunt de totes les coses esta la educació, seria bo que tu et modereses una mica.
    D'altra banda he mirat el projecte Vinallop i el de la reforma integral de l'estadi i espero que tot tiri endavant.

    ResponElimina
  3. al usuari anònim,
    on has vist la falta de moderació de cinto????
    aquí los defensors de l'enderrocament del velòdrom hau dit coses molt més gruixudes per de bon tros.
    I pots volguer que lo de vinallop tire endavant, però sense diners, no hi ha ningú que fasse un velòdrom nou.

    ResponElimina
  4. "Comedianta" ; Que tens informació provilegiada??? Dons parla clar que ens pot interesar a tots els tortosins...Gràcies

    ResponElimina
  5. mc calan,
    SI! tinc informació privilegiada i ara mateix te la vaix a contar:
    2 més 2 fan quatre!

    ResponElimina
  6. La teva precocitat arriva al cel...Mes forta será la caiguda...Amén!

    ResponElimina
  7. Quina gràcia em fa el Sr. Giné i el Sr. Gamundi, a la cara i al cos se'ls veu l'esforç que fan de tant rodar pel velòdrom amb bici. ¡Si aquests senyors igual fa 20 anys que no van en bici!. I de "modos" també caldria ensenyar-los-hi a ells, perquè si he conegut a dos persones més mal educades, folloneres i irrespectuoses és a ells dos. Quina bestiesa diu el Senyor Giner de conservar un velòdrom obsolet i inútil i el que més fort, que es pensa que tapar-lo és gratis?. De què parla aquest senyor de conservar si ni ell mateix va saber conservar el restaurant del parc, deixant-lo inútil com ara està el velòdrom? Que es dediqui a les seves finques i a la compra venda d'antiguitats i que deixi crèixer Tortosa com deu mana. Volem unes piscines decents i lloc per aparcar. això és el que volem.

    ResponElimina
  8. Casi sempre, la decadència individual, es mostra dintre del mon professional...

    ResponElimina
  9. Com xaleu criticant i insultant des de l'anonimat.
    Això a casa meua li diuen cobardia!
    I canviar dos piscines (una de 25 i l'altra de 50) per una de sola no és cap millora que jo sapigue. allí hi hauran bufetades per entrar-hi, perquè ara ja estan a tope.

    ResponElimina
  10. Jo l'estiu que ve, tinc que nedar sense aigua...Li he promés a un contertuli..

    ResponElimina
  11. I si potser tires del trampolí des del tercer pis fent lo salt del àngel.
    Ja vora que divertit
    tots ho agrairem
    Salut

    ResponElimina
  12. Qué bonic...!! No tens cap argument mes sólid..??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta