25 d’octubre del 2006

La porra electoral de Manolo Tomàs ho deixa tot més o menys igual i només fa crèixer PP i ICV

L'altre dia vaig haver de trucar el portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs, per demanar-li que es mullés i em pronostiqués un possible resultat electoral als comicis catalans de l'1 de novembre. No sé si ho heu vist, però és una sèrie de porres electorals que estem publicant des de fa uns dies al diari El Punt. Doncs bé, la porra electoral de Manolo Tomàs ha sortit publicada avui, i remirant-la ara em fixava que segons la intuïció del portaveu antitranvasament només creixeran dues formacions, el PP i ICV.
Així, Tomàs creu que CiU baixarà un diputat i es quedarà amb 45; el PSC també en baixarà un i es quedarà amb 41 diputats; ERC també en baixarà un i es quedarà amb 22 diputats; mentre que el PP pujarà un diputat i es quedarà amb 16, i ICV en pujarà 2 i es quedarà amb 11 diputats. Aquestes són les dades fredes, però Manolo Tomàs va detallar-me amb una mica més de profunditat quins són els seus pronòstics. Pensa que tot quedarà més o menys igual, i que si res no ho evita l'abstenció serà molt alta.

8 comentaris:

  1. No sé, no sé, perquè resulta que el vot per correu ha augmentat en un 30 %, si no ho he sentit malament.

    ResponElimina
  2. Perquè les eleccions cauen en dimecres, i la gent de fora abans aprofitava l'excusa per tornar al poble. Jo personalment, no penso pagar 16,70€ que me costa el tren desde Barcelona per anar i tornar en un dia (5 hores perdudues, si tot va bé)

    ResponElimina
  3. Com ets manco lo profit lo treuran les dretes,no et costa res votar per correu.

    ResponElimina
  4. Per això he ajudat a augmentar aquest percentatge de vot per correu. /* Com sempre, els comentaris d'aquest bloc, en comptes de comentaris del tema en general, són comentaris-crítica de la gent que hi comenta o dels seus comentaris, és a dir, no parleu del tema, sinó de vosaltres mateixos */

    ResponElimina
  5. Pos molt bé que haiguis votat per correu.

    ResponElimina
  6. Sr Tomas en les seves prediccions podem deduir que vota a IC o al PP ja que normalment les persones donent guanyardor al partit que ells votaràn, es a dir, ell diu que creu que seran aquest dos partits els que pujarán, molt be ja sebem més coses. Per cert que li sembla l'apropiació que fa el sr Sancho del moviment social? DIU QUE ES UN MODEL QUE ELL VOL EXPORTAR PER DEMANAR MÉS INVERSIONS AL TERRITORI. Be poc poc les caretes anirant caent a tots.

    ResponElimina
  7. que absurd este comentari!

    ResponElimina
  8. Que em disculpi el moderador..Pero aixó de la "Porra de Manolo.." ho he trobat poc seriós...No ??,,,Uy!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta