25 d’octubre del 2006

Tortosa continua sense tenir skate park

La construcció d'un skate park és una reivindicació molt antiga dels patinadors de Tortosa, i una de les assignatures pendents de l'Ajuntament. L'àrea de Joventut ha anat canviant de mans i a Tortosa s'han fet diferents diades d'skate, sempre amb promeses que estava a punt de decidir-se un emplaçament per a la pista. Amb tot, crec que una de les entitats convidades a la reunió de presentació de l'avantprojecte del complex ciclista de Vinallop va ser Skatosa, que agrupa els patinadors de la ciutat. Vol dir això que la pista d'skate es podria fer al centre de tecnificació de Vinallop, o que es farà a l'estadi? Mentrestant, els skaters tortosins han de continuar patinant al carrer, sobretot a la plaça del Carrilet, a la plaça del Temple i al passeig de l'Ebre, com podem veure en aquest gran vídeo que hem trobat a You Tube.

12 comentaris:

  1. I a les entitats esportives municipals que no los hi han ofert cap compra del seu posicionament, perquè no les van acovidar a la reunió??

    ResponElimina
  2. Ya veo bien que se haga una pista de algo en nuestra ciudad.
    Pero no nos equivoquemos,unos diran en ferrerias otros diran que aqui otros que alla... Peros los chavales lo haran donde les salga...
    Y es normal, no os acordais cuando se jugaba al tenis al futbol con los patinetes de coginetes en la calles de nuestra ciudad y se convertian en un CAMP NOU AQUELLAS TARDES. Y NOS GUSTE O NO ESO PASARA PUES ELLOS LO QUE QUIERE ES QUE LOS MIREMOS Y LE HAGAMOS UN POCO DE CASO Y SR. SEÑORAS MENOS TELE

    ResponElimina
  3. I a n'estos xiquets, quí els portarà a Vinallop?
    los pares anem de cul sempre amunt i avall i no podrem portar-los.
    a lo millor s'en van ells tots sols per la carretera en patinet fins a vinalllop. Per una autovia s'hi pot anar en patinet?

    ResponElimina
  4. Los pares mateixos que els porten a ballar a vinallop a la ENTITAT sense "anim de lucre"

    ResponElimina
  5. què plou?

    ResponElimina
  6. Sabeu k pasa. k els sociates no controlen juventut. I lo k no van a fe es dona cancha a la dolça jana.

    ResponElimina
  7. lo k passa és k tene un morro k sel xafen los polítics. no més pensen en lso seus interessos econòmics, i el benefici prsonal.
    Algo k no mou diners nols imprta, si no smireu lo rapid k s'han posat a fer camps de golf , unifamiliars i demes mandangues, sense k ningú ho demanan. En canvi un reivindicació històrica se la passen pel forro del cul.
    POLÍTICS CORRUPTES!!!!

    ResponElimina
  8. que no es preocupe ningú a Vinallop, els convergents en el Bel primer, ens faran un metro, el que estan discutin son les parades, ja que ja se sap els amigets el volen fins a la porta.Gustau no t'ofengis però i si proves de fer algun titular en positiu? potser i només potser ens transmeties a tots una mica optimisme, que tot no es el que diu l'oposició, ells sempre i es el seu paper democratic ho veuent malament.

    ResponElimina
  9. Anònim, no m'ofeng. Però que sàpigues que més de 35 de la seixantena de notícies que es poden llegir avui la "portada" de La Marfanta són titulars amb connotacions positives. Per tant, més o menys la meitat. Crec que els mitjans de comunicació en general no poden dir el mateix. A més, si tot va bé, no és notícia i no es fa periodisme, sinó publicitat i propaganda, que són dues disciplines de les ciències de la comunicació que també crec necessàries i respecto.

    ResponElimina
  10. no van a ir por la autobia en patinetes, sobre todos los tuyos. iran en el metro quenos pondran el Sr Mas o el sr Ferran y gratis con la merendilla pagada y un vale para despues coger en el weekend la peli y todos estemos tranquilitos y de esta manera tu y yo sigamos poniendo paridas en internete.

    ResponElimina
  11. He contabilitzat tres intervencions seves en aquesta columna...Igual es que li agrada molt "patinar"...

    ResponElimina
  12. hola, jo soc un dels skaters que patinem a la plaça del carrilet, concretmaent el que va fer el video. HEm fet reunions amb l'ajuntament i hem demanat moltes vegades un skateprk, ja fa 15 anys!!
    El vergonyos es que a una ciutat on patinen 12 persones no hi hagi skatepark i a pobles on en patinen una o dos com la Ràpita,Amposta, Deltebre...etc si que n'hi hagi, i si som la capital del baix ebre n'hauriem de tenir no¿?¿? i si construeixen un skatepark nosaltres anirem a patinar a lskatepark ino als carrers, perquè el que volem es un lloc habilitat
    gràcies adeu

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta